Nyårsafton

Idag är det den sista dagen på år 2008. Vad kusligt det egentligen är, ett helt år har passerat. Det känns som det var igår man skulle börja skolan igen efter julen. Så annorlunda man var då, så liten. Fast egentligen är jag ju inte så myket större nu heller. Kanske mognare, eller nja...

Ikväll är något jag ser framemot. Det ska bli kul, jag känner på mig det. Först ska jag på middag och sedan blir det utgång, antar jag. Hoppas ni har njutit av 2008 lika mycket som jag har njutit!

Söndag!

Hej allesammans, hur har ni haft det? Jag har haft fullt upp hela tiden. Så därav denna bloggtorka. Min jul har varit väldigt bra. Har spenderat den hos min bror... Dock blev jag väldigt magsjuk på julafton! Det var väldigt trist.

Nå väl. Nu sitter jag och skriver på min alldeles nya dator. Den är så fin, min lilla älskling :)

Ikväll blir det bara en massa mys. Ha det!


Freitag!

Åh herre jesus... Jag måste säga att "blondinbella" är nog så patetisk. Jag fattar inte hur hon i helvete kan ha en program! Haha! Otroligt lustigt, haha... Hon känns lite som Eva i Eva och Adam serien.. Sådär smånördig. Nej usch, jag skrattar ihjäl mig. Hon är i alla fall bra rolig!


Torsdag 18/12

Jag kan inte förstå att det är fem månader sen jag började skolan igen och helt plötsligt ska man avsluta. Det har gått så himla fort, tiden har verkligen bara runnit iväg. Om exakt tre veckor åker jag till Tyskland... Jag är så nervös. I morgon börjar jullovet. Jag blickar bara tillbaka på mig själv för ca ett år sedan.. Olik den jag är idag men samtidigt är jag precis den samma. Med nya erfarenheter och större kunskap. Tänk att jag yttligare klarade ett år!

Torsdag!

Här sitter jag och det är torsdag eftermiddag. Jag gick inte till skolan idag och anledningen vet jag egentligen inte om.
Jag har julpyntat och bakat pepparkakor fast egentligen skulle jag plugga. Nåväl, i morgon är det fredag och jag ser faktiskt fram emot en riktig fest helg!! Men först ska jag skriva klart historian sedan plugga lite samhällskunskap och för att inte glömma, plugga tyska!

Mors allesammans! Ses ikväll!

Bild!

Jag tycker om att lova det jag säger så här kommer en bild på mig, men vad fan gör mina ögon. Jag gör inget annat än skrattar åt denna bild !

fredag!

Jag trodde nog aldrig att jag skulle säga att det är skönt att vara hemma. Fast det är det, även om det är 3 grader ute. Jag är trött och magsjuk. Jag har aldrig varit så renlig som jag var i Egypten men fasen jag lyckas ändå. Men bortsätt från min magsjuka så har jag haft det helt underbart och det kändes så konstigt att flyga från 28 grader till 3... Nåväl, jag laddar väl senare upp någon schysst semester bild!

RSS 2.0