Tisdag

Finns det något jag verkligen hatar idag, så är det själva dagen. Jag är sjuk, jag har feber och jag orkar inte vara kvar i skolan. Men eftersom min frånvaro, tydligen är hög så är det bara att bita i det sura äpplet och kämpa sig igenom dagen.
Efter skolan förväntas jag köpa ett par skor och en tröja. Vi får väl se om det nu blir av.

Hejdå människor.

Måndag - 5 dagar till fredag

Jag är ovanligt sliten denna måndag, då jag inte gjort ett smack förutom att strosa runt i Täby centrum. Det började med att jag var "sjuk" för att missa orienteringen. Då fick mamma en idé; Ja, vi går till doktorn sa hon. Ack och ve tänkte jag, men behövde följa med ändå. Hos min snälla doktorn visade det sig att jag har ett virus och förmodligen halsfluss. Ibland lönar det sig att vara låtsas sjuk. Nåja, nu ska vi inte prata mer om detta.
Imorgon har vi program dag. Vi ska nämligen planera vår resa till Tyskland (8/1-5/2). Hurra, hurra... Jag ser hellre fram emot vanliga lektioner än sitta och lyssna på tv lärare i en hel dag. Fast man får se det från den ljusa sidan (vad det nu är för sida).

Kommande veckor ser inte alls ljusa ut för en lat person som mig. Veckorna inkluderar; plugg, plugg och vänta, jag tror jag glömde något. Nämligen mer plugg. Dessutom ska man hinna med den fysiska aktiviteten, dock går det om man bara lägger manken till.

Nej nu säger jag hejdå (godnatt). Jag är monster trött, då jag nämligen är sjuk

Godnatt alla natt ugglor, sitt ej upp och uggla

Söndag

Jag hatar söndagar. Söndagar och måndagar är nog de värsta dagarna på hela veckan. Söndag, dagen innan skolan/jobbet. Måndag, 5 hela skoldagar och så är det första skoldagen efter helgen.
Min helg är däremot varit riktigt bra. Jag har inte så mycket att skriva för att jag är så arg att jag skulle kunna explodera.


Fredag

Åh, så trött jag är. Efter att ha skrämt bort små barn som spöke på ett stall är jag nu hemma. Sitter nu ny duschad, äter på eneapelsin och dricker något fruktte. I väntan på att Mister X ska komma hem från något vilt äventyr han har varit med om ikväll... Nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Sex and the City.

Mors!

Torsdag - snart fredag

En sådan trevlig torsdag vi har idag. Solen skiner, det är lite små kyligt men det är världens bästa höstväder!
Idag var jag på ett (tro det eller ej) trevligt besök hos min tandspecialist! Ingen tandställning blev det den här gången, däremot ska jag fila lite på mina hörntänder och bleka. Sedan får jag se om jag tycker att jag behöver tandställning eller om jag är nöjd... Vilken liten tråkmåns jag är, fy fan. Det ska bli skönt med fredag, jag har längtat hela veckan!
 
Nu ska jag på börja den dystra sidan. Jag mår illa som in i helvete.. egentligen tycker jag att den här dagen är lika dålig som en julafton utan snö. Jag borde lägga mig och vila men jag har läxor upp till halsen, om inte över huvudet som ska vara klart tills imorgon... Arma bea, det är så fruktansvärt synd om henne.

Nej, nu ska jag på börja mina läxor. Tyska, historia, matte och så ska jag skriva lite på min novell också. Kan någon rädda mig från detta?

Jag hoppas jag har överlevt mina läxor och skriver igen.


Onsdag

Jag gjorde det! Jag gjorde det! Jag gymmade efter skolan!!! Så underbart, jag känner mig fräsh. Ungefär som att jag blivit född på nytt! Så nu kan jag med nöje trycka i mig lite djungel vrål utan att får för dåligt samvete.

Nu ska jag packa ihop det sista för att sedan åka till Mister X. Min syster och hennes pojkvän är här och invaderar mitt rum så jag tar flykt till min älskling.

Hejdå alla gymnaster


Efter middagen

Det finns fortfarande vissa svårigheter efter ett år med en ny familj. Men för det mesta har man hunnit anpassa sig efter varandra, förstå varandras vanor och personligheter. Men det finns vissa saker, som de sista detaljerna i ens vardag. Som till exempel hur man tar smör ur smör paketet eller hur man kör bil. Ja, de sakerna som formar ens personlighet och vardag.

Jag må låta väldigt naiv och bortskämd, men det kan jag gärna ta. Idag, när mammas kille, stod och lagade mat i köket svepte lukten förbi mitt rum och jag anade doften av korvstroganoff. Alla som vet hur korvstroganoff smakar måste nog instämma med att det är smakar ljuvligt! Åh, hela jag fyllde med ett jätte stor hunger och det saftade sig i munnen på mig. När middagen var klar och mamma ropade in resterande familjemedlemmar till middag passade jag på att tjuv smaka på maten. Till min besvikelse insåg jag att maten inte alls smakade som korvstroganoff utan mer som en slafsig röra med smak av ljummen falukorv och ketchup. Genast svepte en besvikelse över mig och jag kan inte annat än att le och trycka i mig skiten.. Då slog det mig hur mycket jag saknar mammas mat. När det bara var jag och mamma som bodde tillsammans, klagade jag över att vi aldrig åt något nytt och allt smakade som vanligt. Men i dagens läge skulle jag ge allt för att under en veckas tid endast äta min mammas mat. Speciellt hennes fyllda oxrullader och korvstroganoffen...

Fortfarande tisdag

Dagens dilemma är: Om jag går till skolan i morgon, ska jag gymma efteråt eller handla kläder? Att handla kläder gör mig en smula lycklig medan gymma gör mig trött fast samtidigt inte lika stor. Vilket problem jag har, eller hur?
Fy fan. Hör på mig, jag börjar ju låta som en sådär riktigt (jävla) jobbig bloggare som jag verkligen hatar.
Detta inlägg var otroligt onödigt och nu ska jag slurpa i mig fisksoppa.

HEJDÅ

Kära tisdag

Idag vet jag inte riktigt vad det är för fel på mig. Jag är trött och hela kroppen känns tung. Efter att jag varit upp i morse, gjort mig i ordning och skulle gå iväg till bussen strejkade hela kroppen. Det var som att någon hälde en hink med trötthet över mig. Vilket resulterade i att jag har spenderat hela förmiddagen framför tv och sovit. Jag har ingen lust att bli sjuk. Men jag har så mycket att göra, jag måste verkligen få ordning på min vardag, den känns alldeles för kaotisk för tillfället. Jag förstår inte hur min kropp och min hjärna ska orka med allt detta plugg samtidigt som jag förväntas träna minst 2 ggr i veckan. Jag har en kalender men jag borde köpa en almanacka då blir det lite mer organiserat tror jag (tusen saker i huvudet på en gång)

Farväl så länge, jag ska leta reda på en vackrare skönhet än mig själv (otroligt lätt gjort)

Fortfarande måndag

Nu sitter jag här och har fortfarande inte rört min engelska läxa men jag är en trogen gäst på youtube. Just nu sitter jag och lyssnar igenom klippen om Idol 2008, tänk vilket idol-fan jag blivit! Men faktiskt, för första gången, finns det inga jobbiga "danny" killar som sjunger (jag hoppas vi har tömt sverige på dem). I år finns det några grymma (betona grymma) artister. Jag har fallit för en kille (Isak Strand). Han är så fruktansvärt jävla bra! 

Nu ska jag hoppa in i duschen eller fortsätta min resa på youtube.

Vi synes alla älskade människor

Sliten

Vad har jag gjort idag? Vad har jag åstakommit som är bra? Svaret blir ; ingenting.
Måndagen har varit bra, den har varit lugn. Men jag är så fruktansvärt trött! Mitt huvud känns tungt och jag är en aning varm (säg inte att jag håller på att bli sjuk). Jag vill bara krypa ner i soffan med en kopp te och myskläder, men jag borde ta tag i engelska läxan som ligger här brevid mig. Men huvudet bara strejkar!

Kanske ska lägga mig och vila så jag orkar ta mig till skolan imorgon, jag har ingen större lust att missa något... Jag får bara en sådan fruktansvärd plugg-ångest om jag inte sätter igång med det här (kanske ska jag i alla fall se över papperna).

Vi ses så snart som möjligt folk, när jag har kommit tillbaka till mänsklig skepnad

Måndag - ack så långt till fredag

Välkommen tillbaka måste jag nog säga till mig själv. Jag har varit en ur usel uppdaterare denna helg, dels för att min brors internet går långsamt och för att jag inte orkat. Jag har tagit det lugnt i helgen rent ut sagt.
Vi har badat tunna, åkt båt och bara tagit det lugnt. Även fast jag missade tåget i fredags (kallas resfeber) så har det gått finemang. Igår kväll när jag kom hem, for jag iväg till Mister X och mös. Det faller mig inte in att spendera en hel helg utan honom, han är ju så mysig! 

Så nu har jag äntligen kommit hem efter en lång helg. Så skönt det ska bli att lägga sig och sova..


Fredag!

Efter att jag missat tåget  (jag tog fel på tiden). En hel timme... hur fan lyckas jag med det? Aja, nu sitter jag här i Falun hos min bror i världens mysigaste stuga! Vi ses om två dagar!

God morgon!

Det är fredag, fredag fredag! Härliga tider. Men ack, jag är så trött att jag just nu skulle vilja vara Törnrosa, så man fick sova sig en blund. Klockan är ju endast 06:00...
Idag bär det av till Falun efter skolan! Det ska bli roligt även fast min klass ska ha fest idag. Jag vägrar kalla det klassfest eftersom folk missuppfattar det och anser att vi är 11 år igen och ska leka hela havet stormar.

Men nu, ska jag ta plats vid frukost bordet för att smälla i mig något av det bästa som finns..Nämligen leverpastejsmackor!!!

Hejdå

Nu är det sov dags

Efter ca 10 minuters pluggande, ungefär 1 timmes tv-tittande och en lång skön dusch är det dags för mig att säga tack för idag. Jag är trött och sliten, har packat ihop mina grejer tills i morgon och nu sitter jag bara och fixar med min mp3 (jag måste sysselsätta mig på något sätt i 3 timmar på ett tåg). Nej nu ska jag krypa till kojs och fixa i ordning det sista.
Jag hör av mig i morgon eller när jag kommer hem på söndag (förhoppningsvis under helgen, om min bror har fixat internet).

God natt alla sjömän, dröm sött, undvik att vakna blött.

Torsdag - snart fredag

Hemma! Det är torsdag och imorgon, imorgon är det äntligen fredag! Som jag har längtat.
Imorgon bär det av till Falun för att besöka min bror och hans flickvän som bor där. Min bror fyller även år på lördag!
Jag ber innerligt om ursäkt för att jag inte har skrivit tidigare eller imorse. Jag var en aning sen på morgonen och jag har varit hos Mister X nu på eftermiddagen. Just nu, sitter jag här och är fruktansvärt stressad. Har 6 sidor grammatik i läxa tills i morgon, som vi fick idag och jag ska packa tills imorn. Dessutom ska jag hinna med att se det bästa mobbningsprogramet, nämligen Idol!

Ni underbara älskade torsdags människor får ursäkta mig. Jag måste (betona måste) plugga tyska nu. Tack och lov för att jag gjorde klart historieläxan tidigare i veckan.

Adjö, Auf Wiendersehn och good bye.


Kom igen nu människor!

Idol är avklarat och nu är det bara att börja plugga. En kopp te, några smörgåsar och långt bort från datorn (datanörd som jag är, blir det svårt att plugga vid datorn). Jag måste även leta efter mina spring skor, eftersom att vi, imorgon, ska ha idrott utomhus. Roligt? Ja, för dem som anser att 10 grader är roligt. Vi ska antingen spela lacross(osäker på stavningen) eller så ska vi ha friidrott.

Men tillbaka till Idol. Är det inte pinsamt, när människor som är tondöva, och inte kan uttala ord rätt tror att de är en "pop-stjärna" ? Pinsamt  är det, och lika pinsamt som det är, är det underhållande. Fast de delar i programmet som underhåller som mest är ju när "idol-juryn" mobbar (förstå mig rätt) de som söker till auditions. Jag tycker det är en aning grymt, fast fruktansvärt roligt, och det kan jag med nöje göra eftersom jag aldrig kommer att säga min fot framför idol-juryn. Fast människor nu för tiden är väl så beroende av andra , beroende av dess åsikter och städigt strävar efter bekräftelse. Jag är nog likadan, fast på en annan nivå.

Bekräftelse sökande människor, slut sök bekfrätelse. Du får det ändå bara av dig själv och för att avsluta lite elakt och grymt. Ni suger...och det inkluderar mig själv


Jag borde..

Tyska läxan ligger fortfarande i väskan, jag har inte rört den. Istället har jag suttit och planerat årets inköp till min garderob... Betydligt roligare, men samtidigt deprimerande när man inser att pengar försvinner väldigt fort.

Jag borde och jag måste sätta mig ner och plugga glosor och en massa (jävla) grammatik. Men snart börjar Idol tror jag och jag funderar på att göra mig en stor kopp te. Kanske ser jag över läxan efteråt? Nej usch, jag tycker inte om min slappa attityd! Jag hatar ju att ligga efter. Ser ni hur jag klyvs i två delar. Jämför mig gärna med en människa som lider av schizofren, jämförelsen är jag van vid. Kanske för att jag oftast klyvs i två delar. Med två starka viljor som dras ifrån varandra. Har man orken, väljer man båda.

Onsag! Iskallt

Idag är det riktigt, riktigt iskallt ute (tänkte bara informera er som inte varit ute under dagen, haha). Det verkligen isar tag i benen när det blåser. Sen när blev det 10 grader i september ( inte fan vet jag )?
Jag skrev inget i morse och det kan bero på att jag vaknade när jag skulle springa till bussen så jag hann direkt inte, och dessutom så var jag hos Mister X. Tänk så dåligt denna iskalla onsdag började. Jag hann inte ens äta min frukost och frisyren och ansiktet ska vi ju inte prata om (klädvalet sög det med).

Denna iskalla och vintriga onsdag har gått riktigt fort (onsdagar är ju den värsta dagen)! Jag gillar inte onsdag, den är mitt i veckan och man vet inte riktigt hur man ska bete sig. Nu när man är en förfrusen, ilsken och jobbig tonåring så är nog onsdagar värst. Men nu är jag hemma igen efter att ha tagit en fika med Mister X och smällt i mig en tårtbit på ca 4 minuter och nu känner jag verkligen hur allt börjar lägga sig på benen, magen och rumpan. Jag blir nog med i Outsiders om 10 år som Sveriges fetaste människa. Är ni där och hejar då ?

Nej nu ska jag slurpa i mig min varma kopp choklad och plugga lite tyska, eftersom hela min vardag består av tyska, tyska och ännu mer tyska.

Jag smiter in med ett till inlägg senare om jag inte förfrusit i tyskaboken.


Tisdag kväll

Idag har jag slitit som en gris som försöker överleva. Jag har gjort klart alla läxor för veckan, helt underbart! Nu ska jag bege mig till Mister X. Härligt härligt. Denna tisdag var inte så tung ändå. Faktiskt ganska lätt. Det blir mystisdag eftersom vi inte ses i helgen.. Nej nu ska jag sticka, det behagar mig inte riktigt att skriva när jag är på detta positiva humör. Jag återkommer när jag mår sämre igen.

Små barn, försök klara er utan mig. När jag är mig själv, då återkommer jag.


Tisdag - snart onsdag

Jag är trött, jag vill sova. Jag börjar egentligen klockan 10. Men på grund av ersättningsbussarna måste jag åka om ca 12 minuter. Fy, jag vill bara sova och en äcklig frukost blev det också. Inget gott hemma.
Nej nu ska jag rulla vidare. Har jag tur får jag i alla fall skjuts ner till stationen...

Hejdå kära tisdags älskare. Jag är en ventil och jag pyser!

En ren skit hög

Jag är arg. Jag är något sårad. Jag är besviken och frustrerad. Jag vill skrika.
Stressad över denna helvetes skola som gör en uppe i varv hela tiden, det finns inte en möjlighet att slappna av och på helger hinner man inte varva ner. Jag klagar för jag känner en härlig klagosång inom mig.

Jag borde göra något. Jag borde ut och springa i det regniga vädret. Det står så väl beskrivet på Kellogs Kspecial paket att regndroppar är bra för blodcirkulation. Så varför inte sätta på sig springa skorna, in med musik i öronen och sätter fart mot ingenstans. Jag borde, jag måste men jag klarar det inte. Dessutom är datorstolen alldeles för bekväm och Slipknot gör mig för bra sällskap i mjukis kläderna.

Välkommen till den frustrerande sidan av tonåren. Be den dra åt helvete och skit i vad alla säger!

Smyginlägg

Hej allihopa, jag Rebecca har nu lekt lite med Beatrice design, it's fun, hihi! Hade bra alla , speciellt Beatrice ! Puss !

I'm back but not black

Måndag, kära måndag. Den här måndagen var ganska okej faktiskt. Förutom att jag verkligen inte orkar gymma...
Jag känner verkligen hur min stora, saftiga fläskröv sitter och göder sig bland all fet mat jag stoppat i mig och det får den jätte gärna göra. Jag är för lat för att göra något.
Dessutom satt jag och gjorde väldigt konstiga ljud vid maten idag... I en liknelse med en gris så att säga. Men är det så förundrande? Då jag nog är en gris på pricken, med både matvanor och kroppstorlek.

Jag ska nu krypa ner under mitt duntäcke och sätta på en riktigt bra kärleks film och drömma mig bort; för att sedan komma tillbaka till den hårda verkligheten (verkligheten=Plugga, plugga och mer plugga).

Adjöss alla tonåringar, vi synes

Nej fy fan

Måndag, måndag... måndag!
Jag tror nog att jag kryper tillbaka ner i sängen och somnar om ett tag... Fast det skulle då aldrig hända eftersom jag sitter påklädd, sminkad och precis smällt in mig två leverpastejsmackor och är redo att se världen (världen=skolan). Jag beundrar de människor som tycker om dessa tidiga mornar...eller så tycker jag rent ut sagt att dom är riktigt dumma i huvudet.

Nej nu ska jag greja det sista innan jag springer iväg till bussen. Vi hörs efter jag har varit i skolan och gått två hela jobbiga lektioner och sedan gymmat och är hemma innan två ( vad i helvete klagar jag för)?  

Håll modet uppe, även om det är lägre ner än dig själv

Tvn kallar!

Åh, ljuva middag!
Min mor skulle kunna öppna en resaturang som endast erbjöd husmanskost. Hon är en gudinna på att göra potatismos, rotmos, köttbullar, hemma gjord brunsås, lingosylt, ja you name it! Hon borde fasen satsa på det! Helt jävla underbart, jag skulle älska den restaurangen i alla fall!

Nej nu får jag sluta drömma, det leder ingen stans. Tillbaka till verkligen så att säga. Jag sitter gladeligen och lyssnar på Kid Rock - All summer long och snart ska jag inta min plats i soffan framför tvn innan någon annan försöker sno åt sig dosan (dosan= fjärrkontrollen) och ändrar över till det allt för överskattade programmet Aktuellt. Trist och trist.. Nej nu ska jag åter ta åt mig rollen som jobbig tonåring. Härliga tider.

Vi synes, patrioter


Dystert

Jag har rensat, putsat, slängt, torkat av golvet! Jag har nog gjort allt man kan göra i ett rum och jag är grymt stolt över det. Det känns rent, det känns bra och min söndag känns inte lika tung när man har ett städat rum!
Jag sitter nu och knaprar i mig Schweizernöt från Marabou och väntar förväntasfull på middagen som luktar så gott ifrån köket. Det blir den konstigaste maten man kan tänka sig och alla personer som ätit den har rynkat på näsan och undrat om man får ta lite fil.
Jag förstår mig inte på folks smaklökar. Vem gillar inte rotmos, stekt tjock korv med ketchup och senap? Det är underbart och jag ser verkligen framemot denna konstiga söndags middag som oftast brukar bestå av stekar som legat och dragit sig i ugnen i timtals och skapat en mysig söndags lukt i hela huset, en känsla som påminner om gamla dagar. Underbart! Men idag fick jag bestämma maten och då blev det detta...

Resterande familjemedlemmar kommer besviket att lämna matbordet med en mage som redan skriker efter fil och flingor medan jag kommer sitta och njuta varje sekund och kommer med nöje trycka mig i deras korvar och deras portion rotmos!
Mina inlägg kan jag tyckas vara föga meningslösa men jag uppskattar det självskrivandet och det är fortfarande super spännande! 

Kära betraktare, återkom gärna lite senare. Eller aldrig, vilket ni behagar

Jag sjönk ännu lägre

Ibland tror man visst att något aldrig kan bli sämre. Men icke sa nicke.
Jag fick mig ett ryck, så jag tänkte städa garderoben och byrån. Det resulterade i att jag nu kommer slänga 4 kassar med kläder... Aj, det svider i själen! Bittert och ännu mer bittert. Min syster har nog rätt som kallar mig bitterfitta...
Men jag får se det från den ljusa sidan, nu får någon ful liten afrikan eller asiat ( eller vem det nu än är som får mina kläder) som behöver kläder får det... Så nästa gång ni kollar på tv och det är reklam om fattiga barn kan ni ju hålla utkik efter mina kläder...

Jag känner mig som han som sjunger "because I got high"... fast jag vet inte varför..
Sug söndags eftermiddag, sug!


Söndag eftermiddag - en aning deprimerande

Söndag eftermiddag. Söndagar är ett helvete. Dagen efter är måndag. Måndag innebär upp klockan 6 iväg klockan 7 och sedan skola resten av dagen och ett likadant mönster upprepar sig i 5 hela, jobbiga, slitsamma och sega dagar. Så många gånger, man har tänkt på att sjukanmäla sig, så att man kan ligga kvar och se den bittra, jobbiga måndagen svepa förbi.
 Jag blir deprimerad och får en stor lust att svepa i mig ett helt paket glass och sedan sitta och grubbla på varför jag gjorde det eftersom konsekvenserna blir förödande, nu när man är tonåring och får finnar.
Jag hoppas att ni kan välkomna den bittra och sarkastiska Bea.. då hon intar sin position som en bitter och bloggande tonåring.


Jag borde springa..

Nej nu måste jag sätta i fart mot bussen som förmodligen inte väntar på mig. Jag beger mig till min käre pojkvän som gärna vill kalla sig Mister X på min blogg... Så nu ska jag till Mister X. Haha!

Se upp för mig ikväll folk ! Jag är lycklig!

En fylld (bakfylld) lördag

God eftermiddag!
Efter en mödosam vecka har det äntligen blivit av med helg. Jag njuter och jag njuter! Jag skrev inga ynka rader igår eftersom jag endast satte min fot hemma i ca 30min (halleluja)! Kvällen erbjöd en massa roliga aktiviteter, så som att sitta och häcka i centrum på torget med smuggelöl i handen eller åka med på en fest i flaxenvik med massor av smuggelöl!
Så duktig som jag är valde jag det alternativet som jag ansåg vara det bästa och roligast... eller så kan man säga att jag inte ville sitta ute och frysa en hel kväll. Nåväl, kvällen var rolig. Med tanke på att magen var tom, jag hade nämligen inte hunnit med att äta middag är jag förvånad över att jag inte hamnade i säng liggandes med en hink nedanför mig!

Som ni märker försvinner den bittra och sarkastiska tjejen under helgerna. Jag antar att jag blir en "mjukis"... tänk vilken hemsk tanke! Nej nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig ölen och cigaretterna som sitter klistrade på kroppen! Förhoppningsvis överlever jag duschen och kanske smiter in med ett till inlägg... Jag blir nämligen fortfarande lika exalterad varje gång jag skriver ( jag hoppas att ni minns peta-i-näsan grejen)? Om inte, lägg det på minnet. Fast det skulle ju inte skada om någon läste. Jag måste bli bättre på att marknadsföra mig!

Kvällen nalkas

Jag har nu rest min stora röv från den älskade soffan och det underhållande programmet Idol-2008. Nog är det ett av det roligaste programmen jag vet, efter Friends och Herkules på Disney Channel. Jag kan nog inte påstå att jag är en riktig idol-tjej som följer noga med efter varje tema, men audtitions är så roliga. Jag funderar på att krypa ner i mina mjuka säng med mitt duntäcke och läsa en bok... Men vi vet att det inte kommer hända. Jag kommer förmodligen sitta och uggla framför datorn tills mitt samvete börjar somna och mina ögonen är fyrkantiga. 

Visst är mitt liv än så länge ganska föga intressant? Jag lovar er att efter helgen får ni höra smaskiga historier om hur jag spenderar en underbar helg.. Vilket sällan är något märkvärdigt. Men på söndags kvällen då jag sitter och skriver om min intressant och innehållsrika helg kan vi i alla fall hoppas på att alla läsare har fantasi och har lust att vidga sina vyer.

Egentligen är man som bloggare ganska ensam. Ta inte illa upp nu (om du känner dig träffad kanske du är en aning ensam). Jag tänker på mig själv. Här sitter jag, ny bloggare, känner mig som en 3-åring som fortfarande petar i näsan och spenderar en alldeles utmärkt torsdag kväll helt ensam! Tvi och ve så deprimerande en torsdags kväll kan sluta. Jag åter kommer med mitt liv imorn efter skolan, efter klippning och förhoppningsvis sitter min käre pojkvän brevid mig och håller sällskap, samt drar dryga kommentarer om hur fjortis det är att blogga. Jag älskar honom ändå,fast han inte förstår själva lyckan med att blotta sitt liv såhär uppenbart på internet!

Godnatt alla natt ugglor och fjärilar. Nu säger jag godnatt (fast risken att jag somnar är minimal)


Just nu - tv veckor på onoff

Hej igen!
Anledningen till att jag skriver yttligare en gång är för att det är lite spännande. Känslan kan nog jämnföras med när en 3-åring som petar sig i näsan flera gånger om och hittar samma sak, men fortsätter att gräva. Visst är känslan underbar?
Jag måste varna folk att jag ibland kan bli väldigt negativ och dryg. Ni behöver verkligen inte ta det personligt om jag riktar det mot någon enskild person, har bara väldigt starka åsikter ibland om saker och ting.

Jag sitter här i min ensamhet och kämpar med min tyska läxa, som egentligen är simpel. Men alldeles för tråkig! Dock är jag inte ensam, då jag har sällskap av min chokladkaka och ensamheten i egen hög person!

Idag rullar en massa skum musik ur mina högtalare. För det mesta är det Ted Gärdestad. Jag har kommit in i någon love-teddy grej. Otroligt? Jag vet! Även så är jag oerhört förtjust i The Beatles.. Jag vet, ni måste nu tro att min musik smak grundar sig på en otroligt musikalisk tjej som inte bara lyssnar på öronbedövande RnB men nej nej. Jag kan inte ens ta ett ackord ur min egen mun! Vad det nu var för uttryck..

Nej men skutta vidare livsnjutare. Jag ska skutta tillbaka till Beatles och tyskan... Ack så deprimerande 


Torsdag, en dag kvar till fredag-känns som en evighet

Kära efterlängtade torsdag. Tre lektioner, var av en är idrott-slutar klockan två.
Dagen innan fredag, så underbart! Men nu när det börjar närma sig kväll så inser man att helt plötsligt är det ett helt dygn kvar tills den efterlängtade fredags eftermiddagen. Dock är mina fredagar helt underbar och i morgon är den nog underbarast då jag endast har två lektioner (brukar ha tre), vi har en håltimme och så slutar vi kvart över tolv!

Igår kväll satt jag och slet med att jobba på min insändare som skulle vara inne idag och när allt var färdig skrivit och svettet hade runnit långa vägar och jag var fly förbannad så kommer mamma in och säger att jag ska till doktorn och att jag missar första lektion. Då insändaren ska vara inne. Så där satt jag, i tre timmar och slet och skrev fingrarna av mig. Till ingen nytta.

Fy helvete.
Nej nu måste jag återgå till min tyska läxa.

Hjälp!

För er alla intresserad bea-blogg-läsare skulle jag behöva lite hjälp.
Jag har inte den blekast aning hur detta fungerar!! HJÄLP..
Jag känner mig som en vilsen mormor som surfar på internet..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0