En sorgsen torsdag!

Hej allesammans. Jag är så trött efter endast 4 timmars sömn de senaste nätterna och i natt ska jag få sova i min säng! Vilket ska bli så skönt.. Jag kom hem för någon timme sen efter att jag lämnat av och sagt hejdå till tyskarna på arlanda. Det var jobbigt och jag känner mig faktiskt riktigt ledsen. Men jag kommer nog över det. Tyskarna är bara så snälla och mysiga människor!!

Nu ska jag nog kolla på en film och sen lägga mig och sova. Imorgon är det skola som gäller och sen ska jag vara med Erica så det gäller att vara utvilad. Jag hoppas att ni har haft en bra dag idag. Jag känner mig verkligen vemodig.

Auf Wiedersehn

Tisdag!

Hej allesammans! Det var ett bra jävla tag sen som jag skrev. Kan bero på att jag har besök här, min tyska utbytes student Paulina. Det är jätte roligt faktiskt. Nåja, jag lovar att jag ska berätta allt vi har gjort på torsdag när hon åker. Just nu så är det bara fullt upp. Men har ni sätt på vädret ute? Helt underbart med denna sol och värme!

Nu ska jag i alla fall ut i solen någon timme innan jag börjar skolan. Så här ser jag ut idag.




Linne:  Cubus Kjol: Gina tricot Armband: Secondhand, hm och guldfynd

Fredag!

Hej allesammans! Det är så roligt med den här fredagen för idag kommer tyskarna! Dom landar vid 3-tiden på arlanda så då blir det upphämtning och sånt. Ikväll så ska vi nog hitta på något. Fast jag vet inte riktigt vad än. Nu är det i alla fall dags för mig att städa rummet och göra i ordning det sista innan Paulina kommer hit! Ska bli så sjukt roligt

Förlåt för att jag inte har skrivit så mycket. Jag har inte haft brist på aktiviteter utan jag har bara inte orkat och så har det hänt en del personliga saker också. Nåja, nu är det en kopp te som gäller och sedan städa rummet!

Auf Wiedersehen!

Hej å hå!

Ich vermisse!!


Söndag...

Hej allesammans! Det är faktiskt skönt med söndag, även fast det är måndag imorn. På fredag kommer tyskar hit (!) och det ska bli så sjukt roligt. Fast först har jag tre prov på tre dagar att klara mig igenom. I morgon är det historia, på tisdag är det matte och onsdag svenska. Pressat schema.

I dag har jag i alla fall varit och kollat på min brorssons dansuppvisning! Han är så grym!! I dansuppvisningen var han en trollkarl..



Nu ska jag i alla fall sätta igång med plugget! Hörs sen!


torsdag!

Morgen ist es Freitag!! Yes, äntligen! I morgon slår jag klackarna i taker med Katja och dansar hela natten lång. Det ska bli så jäkla roligt! Jag längtar! Nåja, det är ju ändå ett tag kvar tills jag är där.. ett helt dygn. Ikväll ska jag plugga historia även fast mina ögonlock säckar ihop. Dessutom ska vi äta tonfisksallad till middag.. Jag tycker faktiskt det är mindre gott för att vara finspråkig. Det är mindre än en månad kvar tills skolan slutar och nästa vecka kommer Paulina hit och alla andra tyskar. Det ska bli så himla roligt.

Nästa vecka har vi historieprov och sista nationella för året (!), men först ska jag klara av helgen och sen vanlig vecka.Jag ska njuta av att sova ut! Sen på lördag är det ju faktiskt melodifestivalen. Ska ni titta? Jag är lite osäker men det kan faktiskt bli kul, eller något sånt.. Förresten fick jag tillbaka mitt tyska prov i dag, jag fick VG. Helt okej faktiskt!

Nu ska jag äta tonfisksallad...Hörs senare!

Ingen rubrik

Hej allesammans!
Jag borde egentligen inte klaga eftersom att den här dagen har varit jätte bra och allt har flytit på snabbt. I morse hade vi nationellt prov i Matte A och sen hade vi en jäkla hål timme på nästan 6 timmar. Då åkte vi hem till Emma, som bor i Waxholm och åt pizza, chips och spelade Wii. Det var grymt kul.Sen åkte vi tillbaka till skolan för att lyssna på Mona Sahlin i aulan. Det var intressant.

Jag borde egentligen vara glad. Jag klarade provet ganska bra och så ska jag vara lyckligt lottad för att Sverige är ett så fantastiskt land med en jäkla massa möjligheter. Men jag känner mig inte alls glad eller lycklig.. Helst av allt vill jag krypa ner under täcket, dra ner rullgardinen och be alla jäkla kärlekspar dra åt helvete. Så lycklig känner jag mig just nu.
Varför ska det vara så svårt? Varför ska det göra så förbaskat ont? Jag är ledsen och jag hatar verkligen att vara ledsen. Jag vill att du ska hålla om mig, jag vill att du ska älska mig.

Usch, lyssna på mig. Hur länge har jag ältat det här egentligen? I 4 månader. Jag kommer ju ändå aldrig få honom. Tänk om min kärlek kunde räcka för båda..

Ich mag!

Jag tycker faktiskt om den här bilden, egoist som jag är..


Vilken fruktansvärd natt!

Jag vet faktiskt inte riktigt var jag ska börja som beskriver hur obehaglig min natt har varit. Går kvällen var lugn dock hade jag svårt att sova. Så när jag väl håller på att sova, vid halv ett tiden, så rusar min halvbror upp och skriker att vi måste komma ut. Jag trodde någon blivit misshandlad eller att vi hade haft en inbrott.Helt jävla panikslagna kommer vi ut och ser att bilen brinner. Ja, bilen brinner. Jag ringer brandkåren på en gång och min halvbror(niklas)  och hans pappa (min mammas kille) börjar släcka. Taket, under motorhuven och bak brinner det. På taket har lågorna lagt sig men under motorhuven så brinner det som fan. Vem i helvete gör så här?!

Brandkåren kom i alla fall efter 5 minuter och släckte resten av bilen och sedan kom polisen. Det som är så konstigt är att om bilen hade självantänt hade det omöjligt brunnit på taket. Då lågorna såg ut som att någon hällt bensin eller något på taket. Det var riktigt jävla obehagligt.. Bilen står dessutom max 1½ meter från ytterdörren.. Hade vi upptäckt det senare hade det antagligen börjat brinna vid carporten..

Nu är man ju för fan inte ens säker i sitt eget hus.


Jag gillar!


Söndag!!

Hej allesammans! Vilken värdelös söndag det här är. Jag som faktiskt hoppades på att det skulle vara jätte dåligt väder ute, så att jag inte har så jätte mycket ångest över att sitta inne en hel dag. Dessutom är jag i stor behov av choklad..

Nåja, i helgen har jag faktiskt inte uträttat några stora saker. I fredags var jag hos Rebecca en stund sen var mötte jag upp lollo. Inget mer med det. Sen igår så hade jag filmkväll med Ella. Det har varit en lugn helg, kanske var det jag behövde. Dock har jag ångest över det. Känns så tråkigt.

I veckan har jag nationellt prov och historie prov.. Echt spannend! Nåja, det är mindre än en månad kvar och sen så är det sommarlov! Om jag längtar!

Nu ska jag käka middag och sen äta en jävla massa choklad!

Vem avgör vem som är vacker?

Det spelar ingen roll vad för slags musik man lyssnar på eller vad för sorts film man tittar på. Faktum är att alla de kvinnor som är de flesta videor är smala, långa, storbystade och ofta onaturliga kroppar. Detta gäller speciellt inom musikfilmer.

Dessa människor som avgör eller bestämmer vilka sorts människor som ska få vara med förstår nog inte att de hjälper samhället att säga att det är endast dessa kvinnor som är vackra, snygga och sexiga. Producenterna kommer antagligen med en massa ursäkter men det är så att det är dom, de mäktiga människorna inom mediabranschen. Som har störst inflytande på kvinnor, tjejer, män och killar. De lägger ett ideal som en "normal" människa aldrig kommer att kunna uppnå. De flesta människor på jorden har ett jobb, en familj och ett liv. Ett liv som ofta inte innehåller att man ska vara storbystad, smal, lång och ha en "perfekt" kropp. I alla fall inte den perfekta kroppen som det komersiella samhället anser att man ska ha.

Titta bara på Eric Prydz video, call on me. Där har vi ett prakt exempel på det idealen som många kvinnor strävar efter. Det gäller även 50 cent. Titta på dessa kvinnor. Jag känner ingen som liknar dom.

Tjejer pratar om vältränade kroppar, bruna ögon och blont hår och stora.. ja ni vet. Killar pratar och fasta rumpor, smala midjor och stora bröst och om rakade.. ja, det vet ni också.

Fan ta dom människor som tagit ifrån oss människor rätten att vara vacker precis som man är. Att man alltid ska försöka vara någon annan. Varför kan inte idealet vara att man ska vara vacker precis som man är. Skippa size 0, det finns inget size 0! Vi är naturliga, vackra människor. Vem har tagit sig rätten att avgöra vem som är vacker?


Regn och kallt!

Hej allesammans! Vilken hemsk onsdag det har varit idag och vädret underlättare ju inte direkt. Jag var dödstrött i morse men det var bara att hålla ögonen öppna eftersom vi hade genom gång till tyska provet som är på fredag. Sen rullade dagen på ganska fort... Men sen hände det mest irriterande som gjorde det så uppenbart att jag hatar onsdagar. När jag slutade så ösregnar det. Bara vräker ner och så springer jag till täby centrum och ska gå till tåget då jag insåg i att jag hade tappat busskortet(!) så jag blev illa tvungen att springa tillbaka till skolan, i regnet. Som tur var, efter mycket svordomar, så hade receptionen busskortet. Så till slut kom jag i alla fall hem. Tur!!

Nu ska jag sätta mig och plugga tyska, det börjar faktiskt lossna mer och mer.

Auf Wiedersehn!

Söndagkväll!

Oj, vilken kass uppdatering! Men det kan jag nog leva med. Jag har haft fullt upp hela tiden och jag har inte spenderat sådär jätte mycket tid hemma. Jag vet inte riktigt vad jag egentligen har gjort. På valborg var vi hemma hos mig och hade det riktigt jävla trevligt och i fredags tog jag det bara lugnt. Valborg blev lite för mycket för mig.... Igår så var vi ute och grillade, det var väl helt okej och idag har jag verkligen inte gjort ett skit. Ska snart lägga mig i ett varmt bad och fräscha upp mig lite. Sen ska jag bara ligga framför tv eftersom det är skoldag i morgon.

I lördags var jag också inne i stan med Lisa, Rebecca och Lina. Jag kom hem med ett par nya skor, jeans och en ny tröja. Jag fick ihop en killer outfit! Bilder på kläderna och från helgen kommer upp i morgon. Jag lovar er det!
Hoppas ni har haft en bra lång helg!!


RSS 2.0