Onsdag.

Idag kommer antingen ett långt eller ett kort inlägg. Jag är väldigt nedstämd fast samtidigt väldigt upprymd. I morgon åker jag till Egypten! Jag fick nyss en mindre trevligt samtal..
Just nu sitter jag och fixar musik till min mp3 så jag har något att göra på flyget i morgon. Jag väntar även på min älskling som står i duschen, han är så fin.

Det ska bli super mega skönt att åka! :)

Freitag!!!

Hallo!

Nu är det fredag, för en gångs skull! Denna helg blir det plugg! Vilket är ett måste, måste!!! Idag fick jag veta mitt betyg i Tyska steg 3. Det blev ett MVG, som jag egentligen inte förtjänar.. På våra egna prov har jag fått MVG och på nationella VG. Svårt att avgöra antar jag. Detta resulterade i att jag, även fast jag fick ett MVG kände mig sämst i hela klassen och hade lust att storböla. Till råga på allt skulle vi sätta oss och göra massa grammatik som är skit svårt. Det fick mig att känna mig ännu sämre. Jag börjar allvarligt fundera på om min linje var rätt val. Jag hatar att vara dålig på saker, jag klarar verkligen inte av det. Dessutom har jag fått mitt första IG-prov någonsin denna termin. Gymnasiet är tydligen inte så bra.

Nu ska jag klä på mig och sedan äta hemma gjord pizza! Mums

Onsdag.

Jag kom nyss hem från ett informations möte angående Dysseldorf resan i januari! Det var väl helt okej kanske en aning ologiska regler bara. I morgon har jag studiedag och det är verkligen en studiedag inte någon sova till klockan tolv dag..

Jag är helt slut nu så jag ska väl ta och krypa ner under täcket och sova!


Måndag..

Jag blev hemma denna måndag, jag mådde illa. Det kändes inte så lockande att sitta på bussen och vara helt grön i ansiktet.. Men nu känns det i alla fall bättre. I helgen har jag inte gjort något speciellt. Jag trodde däremot att min bror skulle komma och hälsa på men så blev det inte, fast jag skulle ändå bara vara hemma. Idag har jag legat och häckat framför tvn och jämfört datorer på internet. Spännade! Nästa torsdag åker jag och mamma till Egypten. Gud så jag längtar. Det blir att pressa och pressa på stranden.

Just nu sitter jag och svarar på några engelska frågor som ska vara till hjälp inför i morgon. Det är så fint väder ute så jag ska ta mina lurar i öronen och ta en promenad och sedan ska jag fortsätta. Adjöss.

Det är fredag..

Det är fredag kväll och jag har inget minne när jag bloggade sist. Den här veckan har varit tung. Fast egentligen är det bara jag som varit stressad och trött. Nästa vecka ser ut att vara lugn, men jag orkar inte tänka på det. Nu när jag har två vilo dagar framför mig. I morgon ska jag åka och gratta min syster som fyllde år i veckan. Det ska bli trevligt.

Nu ska jag sätta mig framför tvn för att slappa. Jag älskar att  bara ta det lugnt!

Måndag

Det är väl inte så konstigt att man inte hamnar på "mest aktiva"- listan när man inte uppdaterar något på 3 dagar. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Jag har försökt att koppla allt materiellt i helgen (tv-spel räknas inte).

Nu är jag i alla fall tillbaka med nya krafter, vilket är skönt. Jag är halv exentrisk för en till vecka. Jag börjar bli trött och onekligt stressad över det mesta. Den här veckan ser faktiskt ut att vara riktigt lugn. Vi har endast ett prov och det är i svenska i morgon. Sedan är jag väl i stort sätt fri. Denna vecka avslutar vi även steg 3 i tyskan. Läskigt! Vi får nämligen betyg på fredag...

Nu ska jag återgå till svenskan som jag faktiskt börjar förstå mig på. Det är dö trist, men det är bara att nöta in allt.

Vi hörs senare, adjöss.

Torsdag.

Jag är trött idag, hejdå.

Godnatt

Eftersom ingen av er läsare har sätt en proper bild på mig, kommer en här. Ursäkta för att jag ser onekligt fet ut. Bilden är tagen nedifrån.


Onsdag

Jag älskar att ibland få vara den jobbiga tonåringen. Fast just nu kokar det över. Jag förstår inte hur man kan resonera genom att säga att "jag är din mamma och jag säger det" och sedan inget mer. Jag förstår inte, för att i verkliga världen. Utanför hemmets dörrar är det inte en chans att man resonerar på det sättet. Att man beslutar något utan att ge någon som helst förklaring och sedan när man ger en förklaring är den helt obegriplig. Åh, jag må vara tonåring. Jag må vara naiv i mitt tänkande. Men när en människa använder uttryck "jag är din mamma och jag säger det" är man inte rädd för att släppa taget eller är man inte osäker på hur man ska tackla situationen. Jag önskar med hela mitt hjärta att jag kommer ha en bättre kommunikation med min dotter så att jag slipper använda detta uttryck. Men bara så alla vet, är min mamma fortfarande bäst i världen..

Onsdag kära onsdag.

För att påpeka för hundrafjärde gången så avskyr jag onsdagar.
Usch, jag tycker verkligen inte om dessa dagar...
Min dag började däremot alldeles utmärkt, eftersom det är onsdag så antog jag att något skulle hända. Men hela dagen i skolan har flytigt på väldigt bra, förvånande! Så nu skulle jag hem. Så jag satt där på tåget. Tog det som gick 15:22. Skönt tänkte jag då är jag hemma till fyra och så hinner jag fixa lite grejer. Men nej, det var signal fel så jag blev illa tvungen till att ta en buss, 629 kallas den och den bussen är inte min bästa vän. Nej nej.

Så jag satt där på bussen och som tur var satt även Ella där. När jag väl är nere i centrum och ska fixa det jag behöver göra börjar det bubbla i mig och det slår mig hur förbaskat svårt det är att få jobb. Så nu sitter jag här och är fly förbannad över att mina utgifter inte täcker mina inkomster. Dessutom har jag en kärt tyska prov som väntas till i morgon.

Hejdå.

Tisdag!!

Tisdagar är lätta, dom är sköna och oftast går dom riktigt fort. Precis som den här tisdagen. Det har gått fort vilket är skönt. Eftersom man kommer undan med 3 lektioner så är man inte helt slut körd vid dagens slut. Idag har jag pluggat tyska. Det är jätte skönt för jag känner mig jätte förberedd inför provet på torsdag och i morgon får vi även veta lite extra på lektionen. Just nu har jag tagit en plugg paus, sitter och checkar in olika sidor.

Imorgon är det onsdag, jag gillar inte onsdagar. Men innan hemfärd från skolan funderar jag på att sticka in på gina och köpa mig en klänning, jag var inne där idag men kunde inte bestämma mig så i morgon tar jag nog med mig ett smakråd!

Nu ska jag packa ihop lite grejer och sedan plugga. I slutet av kvällen beger jag mig till Mister X.

Adjöss allesammans.

Måndag!

Denna måndag har jag inget att beklaga mig för då jag endast spenderade 40 minuter inuti skolan och tro det eller ej, epidemin bland lärarna håller i sig. Nu håller vi tummarn. Nå väl. Jag for hem och där stod den, fluffig, mjuk och alldeles varm. Det var min säng, jag hoppade ner i sängen och sov några timmar.
Nu, när jag äntligen är vaken och pigg är det dax att sätta igång att plugga.

Igår kväll när mamma kom hem från falun så hade hon smugit in på Ikea en stund och hem kom hon med vanilj-och kanelljus, så nu luktar mitt rum en blandning av porrstudio och jul.

Ack och ve, nu sticker jag vidare. Till tyskan som väntar så vackert!


Söndag..

är vi tillbaka till en bitter söndag. En söndag som efterlämnar sig en vanlig måndag. En måndag, en skoldag. Hela november ser ut att vara fullspäckat med skola. Det är inget jag direkt ser framemot. Men i slutet så sticker jag till Egypten, det ser jag däremot fram emot.

Jag tror nog att jag har haft årtiondets lugnaste lov. Fast det har varit skönt, jag har sovit. Legat inne och kollat upp i taket och fullkomligt vändt på dygnet. Det är så lov ska vara men oftast inkluderas fester. Nu ska jag väl återgå till min tyska, som jag redan kan men pluggar vidare än då eller så åker jag till Mister X.

Hejdå

Lördag!

Förlåt för denna blogg "torka" men jag har inte lagt någon värdefull tid på att skriva. Nu har jag lite tid över så jag smattrar för fullt över internet. Ikväll bjuds det på lugna puckar då jag måste plugga..Jag har tyska på torsdag. Så nu har jag tagit steget in i den riktiga världen igen. Ack och ve, skona mig från detta.

Igår däremot var jag på en fest i Täby med kära Elli, men efter lite om och men (saker blev struligt) begav jag mig hem i barna timmen. Fast sängen besökte jag ändå inte för än vid 3 snåret.

Nå väl, nu ska jag göra mig i ordning och sedan hoppa upp på cykeln för att bege mig och äta middag. Adjöss!

RSS 2.0