Detta väder alltså..

Jag är faktiskt hyfsat seg efter igår, trots att jag bara låg inne och kollade på tv.. Idag ska jag ner till centrum en snabbis och sen ska jag äta middag med min mamma på något nytt ställe.. Ser ut att bli en skön dag. Imorgon så åker jag förhoppningsvis ut med båten med Malin och co. och på lördag så ska jag servera på ett bröllop.. Jag trodde jag slutade vid 8 på kvällen men tydligen så är det framåt 12-tiden.. Ja, party planerna sprack ju tydligen där. Eller jag kan ju också dyka upp lite senare.. Nåja, onödig fakta.

Jag har inte slängt upp några bilder än, så här kommer några.



Right

Just nu är det uppryckning som gäller. Som hjälp har jag en grogg och låten "Falling down" med Space Cowboys!



Så här vill jag se ut ikväll, synd att kläderna ligger i smutsen..


Oj, vilken dag.

Nu är det så att jag måste allvarligt skärpa mig. Jag ligger i soffan. Jag har legat i soffan sen klockan 12 idag. Jag har en huvudvärk där bara förnamnet heter duga och den kommer inte längre från gårdagen utan beror mer på mitt tv tittande. Jag har inte så mycket att tillägga, för att det händer föga saker i mitt liv just nu.Igår var en rolig kväll, har inga bilder men jag kan nog sno några från det älskade facebook. Tur att ingen fick mig på bild när jag välkomnade bordet under mina fötter!!


Myskväll

Min dator är så underbar, lika så min datorstol som värmer fläsket där bak så skönt. Just nu väntar jag på Erica, Malin, Nelly och (Eve). Vi tänkte röka vattenpipa och mysa, så där som man gör en sommarkväll. Idag har jag bara stekt i solen med Ella och tagit det lugnt. Är sugen på table dance och en strippstång (!) men det får vänta..

Nu ska jag dricka te och vakna till, adjöss

Hemma !

Nu är jag hemma, eller jag kom hem vid 1 tiden idag! Har handlat, städat och grejat.. Det var tomt i kylen när jag kom hem, ingen förälder hemma nämligen! Dessutom hann jag med en snabb shopping innan jag satte mig på den älskade roslagsbanan. Aldrig har jag älskat Stockholm mer än idag!
Strax är det grillning som gäller och sen bio, först en bild på det jag har införskaffat!


Suprise!

Gissa vart jag befinner mig just nu? I lunchrummet! Suprise! Min sista dag utomlands, det ska bli skönt att komma tillbaka till Sverige faktiskt! Vi åker härifrån om drygt 2 timmar.. Gick upp 5 imorse och var på jobbet 6. Idag var en stor dag för arbetar-bea, hon öppnade nämligen butiken själv och tog examen igen! Grymt gjort säger alla ni åskådare som ver vad jag snackar om ni andra rynkar på näsan och ber antagligen mig att dra åt helvete. Nåväl, fick bara ta en kort lunch idag, 20 min, så måste äta nu. Ses hemma igen!

Working 6-6

Nu sitter jag här igen, i det förbannade lunchrummet som jag i princip kräks på snart. Jag är så trött på att jobba och att gå och lägga sig före 10 på kvällarna och gå upp före 6... Två dagar kvar, jag kan nog hålla ut?!

Jag sitter nästa och sover här, är så trött.. Ska ta och sova så jag klarar av de resterande 6 timmar på mitt arbetspass.

Jag är inte bitter, nej inte alls...

Insnöad norrlänning!

Jag håller på att bli en riktig norrlänning. Det är en viss panik att känna så, det är panik att känna så. Jag har ingen standard längre, eller den är väldigt låg ljust nu. Jag nöjer mig med att det finns teckning på mobilen ett par timmar om dagen, att jag får sova till ungefär 9 på morgonen och att det inte luktar disel i huset. När jag kommer hem kommer allting att kännas som lyx, det är ju i och för sig bra. Det förgyller vardagen..

Just nu sitter jag i det underbara lunchrummet som är som en riktig trygghet, tänk att jobbet har blivit en säker punkt i mitt liv. Isn´t that depressing? Det är cirka 3 och 22 timmar kvar tills jag är i Sverige igen.. inte för att jag har någon nedräkning..

Nu ska jag äta min lunch, som för första gången inte består av kycklingsallad, som jag dessvärre sviker. Dels för att jag är sjukt trött på den och dels för att det faktiskt är slut. Nu ska jag äta köttfärsås med pasta.

Onödig fakta dock..

Nåja, adjöss alla. Jag går på högvarv resten av veckan med hjälp av socker och en jävla massa redbull.

12 Grader - 800 Grader

Jag sitter på kontoret, jag har min lunch och äter pastasallad med kyckling, som jag flitigt ätit varje dag till lunch. I fem dagar. Jag för sov mig i morse, vaknade 20 över 6.. 06:20.. Jag var övertygad om att det var tisdag, får då är jag ledig. Men fick bittert inse att det är måndag och jag slutar tidigast 18:00.. Jag är fortfarande inte bitter, för min pånbok kommer var FET! Till min sallad har jag vitlöksbröd, bara för att jävlas med dessa norrlänningar..

Ha det så bra, svenskar, stockholmare och alla andra

Jag helt död?!

Vem var dumskallen som kläckte ur sig att det faktiskt är roligt att jobba? Aldrig att det stämmer överäns med verkligheten, jag är faktiskt helt slut!! Gick upp kvart i 6 i morse, alltså 05:45 (det känns alltid så mycket tidigare om man skriver det sådär). Nu sitter jag och är fly förbannad för att min bror ville åka iväg och bada medan jag sitter här och fick laga mat och hungra ihjäl. Dessutom ska jag upp ännu tidigare imorn eftersom jag börjar 06:30 istället för 07:00 så jag ska alltså  upp 05:30!!!

Nej, jag ska inte vara bitter. Piteå är underbart. Det finns massor av insnöade norrlänningar! Jag är inte alls någon bitterfitta.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa "Män som hatar kvinnor"..

Adjöss livsnjutare

RSS 2.0