1 dag kvar

Nu har dagarna krypt till singular. Åh så trevligt. Imorgon tar jag studenten men jag antar att det inte är någon som har gått miste om det. Drömmar hemska drömmar om att jag glömmer klänningen och försover mig.
Ikväll ska jag hoppa i säng vid nio-tiden eftersom jag ska infinna mig hemma hos petra klockan 06:30. Champagne frukost alltså. Toppen! Syster kommer även från Köpenhamn, åh så bra.
Nu ska jag göra diverse såser och äta lite. Ses imorgon. Eller inte

3 dagar kvar

Hallå där ute!
Tre dagar kvar, sen smäller det. Lever på ett lyckorus dagarna i ända. Går ut gymnasiet med betyg i alla ämnen. För tre år sedan trodde jag inte ens att jag skulle tveka på att gå ut med något annat.
Nå väl, tiderna förändrar människor. Inget är bestående.
Studentklänning är klar och skorna är klar, är nyklippt och nöjd med livet. Väldigt nöjd.
Nåja, ska rulla vidare. Ville bara dela med mig av min glädje. Det verkar som om den är här för att stanna. Om tre dagar lämnar jag gymnasiet. Blir av med en stor del av mitt liv och mina rutiner. Skrämmande men samtidigt en stor lättnad.
Adjöken sa fröken.

6 dagar kvar

Herregud. Vaknar upp med en förbannat jävla bra baksmälla. Ett hus som är upp och ner vänt och fina människor som sover. Hade en helvetes grillning igår hemma hos mig med klassen. Vad fint det var, vad mysigt det var. Slutade upp på Tommys i Åkersberga. Aspackad klockan halv elva åker vi hem till mig igen.
Ett par timmar under kvällen är dimmiga. Ärligt sagt helt svarta. Men det bjöds på mycket roliga saker. Men i vår klass lämnar vi aldrig ut varandra. Vilken lögn. Vi älskar att lämna ut varandra. Spelade kubb med simon som kung, shotade tequila, drack redbullvodka och mojitos i mängder, sjöng, moonade, fyllesnackade, klättrade och en jävla massa andra saker.
Puss och kram
Har ett hus att städa

9 dagar kvar

Inte är jag ett dugg friskare idag, snarare har förkylningen blivit värre.
Hoppas på att bli frisk tills imorn. Kanske ska sluta stressa på det.
Hur som helst så ska jag ikväll eller under dagen skriva den sista svenska uppsatsen och maila min lärare så jag kan göra det sista provet. Sista sakerna, snart klar. Skönt.

Allergi

Innovativ är ett ord som beskriver mig utomordentligt bra. I alla fall när det kommer till matlagning. Improviserade ihop en lime, chili och timjan marinerad lax tillsammans med en kall sås med apelsin, lime, rostad chili och timjan och så potäter till det.
Innovativ som jag är behövde jag något gott till min fina äppelpaj jag gjorde. Alltså vanlijsåsen (i pulverform som man blandar med mjölk) var nämligen slut. Så jag vispade grädde tillsammans med vanilj och kanel. Sensationellt gott. Nej nu ska jag sluta skryta. Dessutom så har jag inte ens en bild på det hela så jag kan egentligen ljuga.
Hejdåhejdåhejdå

10

10 dagar kvar till studenten och en förbannad förkylning har jag åkt på. Kurerar mig med te i mängder och SATC.
Måste.Bli.Frisk.
På torsdag ska det grillas med klassen hemma hos mig, det kommer bli trångt med det tycker vi om. Att trängas.
Hoppas att jag får underhåll denna vecka. Manligt underhåll.
Adjöken fröken

Träsktroll

Ointresserad. Intresserad. Ointresserad. Intresserad.
Herregud, ibland är det så svårt. För svårt. Så svårt och komplicerad att jag kastar in handduken.
Så nu kastar jag in handduken. För jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska bete mig eller vad jag ska säga till dig.
Vet du om att jag tycker om dig?

Tre år tidigare.

Såja.

Känner mig bedragen på min värdighet. Ogillas.
Hur som helst. Gårdagen bjöd på öl med syster, Tommy och ett otrevligt sms. Därav min fördärvad värdighet.
Grundlurad.
Beloved sisters.

en tanke...

Förväntar sig inte män att vi kvinnor ska titta generat på deras paket när de sätter sig framför bredbent. J.ag menar att jag förväntar mig att männen tittar på mina bröst när jag har push-up!

Terapi.

Såja, nu har man blivit 700 spänn fattigare efter blivit total lurad på taxi resa hem. Vill bara påpeka att man definitivt inte ska åka med Kesen Taxi.
Lite sur, lite bitter men samtidigt förbannat lycklig. Två veckor kvar, snart är jag hela vägen där. Trevlig vecka än så länge. Nu väntas det en telefondejt med Petra och sen finslipning på engelska satiren.
Adjöken fröken

It's sunday afternoon

Eftersom min helg inte bestod av fylla, bakfylla, fylla och sedan bakfylla igen är jag utvilad. Nåväl, idag så har jag bara solat. I t-shirt vilket är livsfarligt eftersom jag nu har fått mindre smickrande ränder.
Hoppas på sällskap ikväll, i form av en Malin som säger hej, äter chips och kolla på baksmällan för hundrade gången. Funderar på att skippa skolan i morgon för att sola. Sola är skönt och bra. Mest skönt. Snygg blir man också.
Ps. Tänkte köpa med mig petras favorit godis till skolan imorn Ds.
Se och häpna, bild från Spanien som jag glömt. Hittade en mapp med fina bilder. Ojoj

Les Voisines

J'ai toujours préféré aux voisins les voisines
Är såld på Renan Luce. Älskar fransk musik.


20 dagar kvar.

I brist på underhållning, i form av vänskapligt underhåll eller annat underhåll så delar jag med mig ytterligare av min dag. Druckit ett glas vin, skrivet nationella prov idag. Fått tillbaka min arbetsskada i höger handled som har uppkommit efter allt skrivande denna vecka. Arbetsskada innebär extrem smärta genom att hålla i en penna.
Nu ska jag ta mig en puffesticke och sedan sätta mig i soffan. Där kommer jag sitta resten av kvällen om inte någon kommer och tar mig därifrån. Ge mig sällskap. På hemmaplan, orkar inte borta match ikväll.

Ma C

Visste ni attl man kan spy av nervositet? Inte jag heller. Nåväl, det är i alla fall så nervös jag är. Så jag kan spy.
Mår som killen nedan. Dock utan alkoholen. Undrar vem han är förresten.
Adjöken

J'ai recu un lettre

Klart. Finito(?). Okej, bara klar. Räcker med att det på svenska.
Nåväl, det jag ville säga var att nu är jag klar med alla försenade inlämningar. Tummen upp. Ja alltså två timmar innan deadline.
Ett problem kvarstår, ett faktum. Matte C nationella imorgon. Klapp på axeln om jag klarar det. Osammanhängande men eftersom bara jag, Katja och Petra läser min blogg så spelar det ingen större roll.
Hade mösspåtagning förra fredagen. Det var en bra fredag. Imorgon är det en dålig fredag.
Här kommer (o)publicerade bilder.

RSS 2.0