Ikväll!

Såhär snygg är jag ikväll! Nu ska jag trycka i mig pizza. Hörs imorn!


Glad och taggad

Hej alla!
Jag fick nyss ett samtal av Axel i min klass. Haha han är fan rolig alltså. Tänk vad ett samtal kan göra, nu sitter jag och rå garvar åt vårt samtal. Nej fyfan! Jag är taggad och glad. Jag känner vilken cool-stämpel jag har på mig eftersom jag är en av få som kommer in på en 3001 (en club). Det är dels därför jag rå garvar åt mitt samtal med Axel. Men det ska faktiskt bli sjukt trist att inte ha med några svenskar. Med tanke på att det faktiskt är sista lördagen här !!!! Men jag får dansa på borden och ha öl tävlingar med en massa tyskar!

Nu ska jag tagga till. Bis später!!!!

Trött och sur

Hej igen. Jag är så seg och har så tråkigt. Ungefär halv klassen har åkt till Holland idag med sina familjer. Det betyder att jag inte har ett skit att göra eftersom min tysk är och jobbar. Jag är så uttråkad och till råga på det så har jag grym hemlängtan! Men va fan, det är ju bara 5 dagar sen sitter jag hemma i mitt eget rum och pussar på min älskling!!!

Jag tänkte slänga upp lite nya bilder, har ju inte gjort det på länge. Enjoy!




Igår var jag grymt snygg, men jag fick ingen riktig bild på det. Däremot fick jag den här. Ny party hatt!!


Lördag!!

God morgon!
Nu ligger jag nerbäddad i min säng och mumsar på choklad. Jag vet att det inte är bra att äta choklad på morgonen men jag har saknat SVENSK choklad så mycket!

Igår kväll var ett fjasko. För att ens förstå det hela måste man veta att tyskarna har inget kösystem. Sen att det står folk längst bak och trycker på gjorde ju inte kön bättre. Folk blev helt mosade. Jag blev helt mosad. Det slutade med att jag tröck mig ur folkmassan för att jag inte fick någon luft. Det är ju bara en jäkla club, att det alltid finns människor som ska förstöra så mycket för andra! Blir så förbannad. Efter det så drog vi i alla fall till Irish Pub. Jag och petra rättare sagt. Det var trevligt, sen kom Emma, Lotte och Paulin. Klockan 1 låg jag i min säng. Vilket fjasko!

Nu ska jag i alla fall duscha och sedan trycka i mig frukost. Jag är vrål hungrig. Eftermiddag består av plugg och sen en vända på stan.

Bis später!

Freitag!

Åh vad det är skönt att vara hemma efter skolan.. Jag är så döds trött.. Klockan nio ska vi vara på plats på en club. Tydligen ska man betala 90 (!) spänn för att komma in sen med dricka på det. Min kära tysk tyckte att det var alldeles för mycket så hon ville inte följa med. Men jag, jag står troget fast även fast det kommer svida till i plånboken. Jag hoppas innerligt att stället har mycket att erbjuda!

Idag har vi varit i skolan och sedan åkt iväg på en utflykt. Alla i klassen var faktiskt ganska spända på utflykten eftersom det enda vi gjort är att gå på en massa muséer vilket i längden blir dödstrist. Men idag åkte vi till.. IKEA... Tro det eller ej. Om jag inte minns fel så har vi faktiskt IKEA i Svearike. Men jag köpte i alla fall svenska mjölkchoklad. Vilket faktiskt är det godaste som finns.. Efter det så åkte jag bara in till stan och tog det lugnt. Nu försöker jag tagga till, är så trött.

Bis später!

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova, eller jag ska lägga mig i sängen och plugga lite... Jag kom aldrig riktig igång med pluggningen så jag känner lite ångest nu så då är det lika bra att sätta igång. Saken lär ju inte bli bättre av att inte göra något alls!



Godnatt! Bis später!

Torsdag!

Idag är det exakt tre veckor sen vi kom hit.
Exakt tre veckor sen jag svettades som ett djur och verkligen funderade på att åka hem igen. Nu sitter jag här och svettas som en gris. Inte för att jag vill hem utanför provet som vi har på tisdag.
Tiden har gått så sjukt fort! Imorgon är det fredag och sen rusar hela helgen iväg lika så veckodagarna innan vi åker hem. Det är lite skrämmande faktiskt. Vi har pluggat, festat, umgåtts och försökt förstå den tyska kulturen. Jag tror det kommer bli jobbigt att åka hem, min värdfamilj har blivit som en andra familj för mig. Dom är så snälla mot mig. Dom tog hand om mig när jag var sjuk. Men samtidigt. Gud vad jag längtar till Sverige. Till min säng, min kudde, min DUSCH och varför inte nämna vaniljyoghurt med K special.. Men framförallt saknar jag Fabian något så, obeskrivligt! Honom längtar jag till mest av allt..

Nåja, jag ska inte bli sentimental. Jag måste hålla huvudet på skaft eftersom jag ska plugga till klockan elva ikväll. Idag kom min astmamedicin! Gud vad skönt det är att veta att jag har den, i fall att något skulle hända. Missade dock idrotten på grund av det vilket var synd. Dom lirade vollyboll, det är så kul! Fast jag tog riktigt skojiga bilder!! 

Idag irriterade jag mig väldigt mycket på något som jag i vanliga fall inte lägger märke till. För det första är det den pinsama och jobbiga tystnaden som är i tunnelbanevagnar. Varför är det så tyst? Är vi västerlänska så förnäma att vi inte vågar inleda någon diskusion. Jag önskade idag att jag hade en stor fjärt att lägga(!) bara för att stämning kanske skulle bli lite mer avslappnad.. Det andra som jag irriterar mig på är när man pratar i tunnelbanan och folk bara sitter och stirrar. Ja vi vet att vi talar tyska. Är det så ologiskt? Vi kommer ju inte härifrån?! Om man är nyfiken får man jätte gärna fråga var vi kommer ifrån. Uppskattas betydligt mer än när man bara stirrar.. Folk beter sig ibland som dom är 3 fast 40..

Nej nu var det slut klagat! Det blev ett ganska långt inlägg idag. Nu ska jag plugga tyska (vad annars).

Bis später!

Eftermiddag!

Hej alla!
Nu är jag tillbaka! Jat ag stack till skolan förut och nu är jag hemma. Det var skönt att komma ut ur hålan (sängen) och röra på sig samt få lite frisk luft. I skolan fick jag veta att vi har prov på tisdag så nu är det bara att börja plugga! Vi har prov på en massa verb som är så jobbigt och ibland en aning svårt och så har vi en skrivuppgift(!) jag hoppas verkligen jag grejar det. Känner mig som en svamp som bara vill suga upp allt!! Dessutom har jag ju världens hjälp hemifrån av familjen! Jag är ju trots allt i Tyskland!!

Jag är just nu ensam hemma, är ganska skönt faktiskt. Önskar bara att mamman i huset kunde komma hem så hon kan kolla posten, dom har nämligen en speciell nykel till det. Min mamma i Sverige, min riktiga mamma, skickade nämligen ner astma medicin till mig eftersom min försvann i fredags och nu när jag varit sjuk känner ju hur jag behöver den. Tycker faktiskt det är lite obehagligt.

Nu ska jag i alla fall göra mig en kopp te och sätta mig och plugga tillsammans med lite Oreos! Är inte det dom godaste kakorna som finns?!


Shopping!

Jag vet att det snart är vår, men den infaller ju först i april(!) så därför har jag kikat runt lite på internet och bestämt mig för att införskaffa lite varmare saker, så länge! Allting kommer ifrån H&M, detta klickar jag hem så fort som möjligt!


Onsdag !

Hej allesammans!
Idag mår jag så sjukt mycket bättre! Inatt kunde jag inte sova för jag hade fortfarande så förbannat ont i huvudet sedan började jag spekulera om det kanske är hjärnhinneinflamtion, hjärnblödning eller trånga bihålor. Om det nu hade varit något så hade ju det mest logiska varit bihålorna men klockan 3 på natten spelar hjärnan ett spratt. Dessutom började jag tänka på alla zombie filmer jag sätt och jag hatar verkligen zombie filmer! Så innan jag somnade låg jag under täcket med en lampa tänd! Roligt va?

Nu har jag i alla fall precis ätit min frukost som består av kära nutella mackor, anis te och clementiner. Ärligt talat saknar jag min vanilj yoghurt med K special. Men jag får hålla ut, det är bara en vecka kvar. Jag funderar på att komma till skolan efter lunch, vid 1-tiden. För det är så trist att vara hemma och så missar jag så mycket!! Hur ser eran dag ut?

Hur som helst ska jag gå upp nu.. men jag vågar inte röra mig utanför sovrummet. Dom håller nämligen på att fotograferar och filmer här hemma.. Jag är livrädd!

Bis später!


Old pic's

Jag satt nyss och kollade igen mina bilder på datorn då jag sprang över bilderna från balen i 9an samt 2 års gamla handbolls bilder här kommer några!
  






En tisdag fylld med huvudvärk

Hej allesammans! Jag hoppas att ni verkligen mår bättre än mig. Jag mår så uruselt att det inte går att mår sämre! I morse vaknade jag upp med världens huvudvärk som har suttit i hela dagen. Så jag har inte kunnat göra annat än att ligga i min säng. Jag tror att jag fick huvudvärken för att jag sov fel i natt, för min nacke och övre delen av ryggen samt axlarna har varit super stela och hårda. Nog med klagandet!

Jag är så sugen på våren och sommaren! Jag verkligen längtar till april och maj! Gud så mysigt det ska bli! Det är trotts allt inte så långt kvar till april! Jag tycker att hela januari har rusat iväg snart är det ju dax för sportlov!

Från det ena till det andra så har min värdfamilj så mycket olika cd-skivor som jag nu håller på att importera i mitt iTunes bibliotek. Håll tummarna för skolgång i morgon! Det är dödstrist att vara sjuk dessutom så blir bara hemlängtan större.

Nu ska jag vila huvudet, bis später!

Det var så jag älskade

Jag älskade Düsseldorf från första dagen jag var här. Jag har alltid älskat Tyskland men det var igår morse jag blev förälskad. Staden som jag alltid sätt vara i full rörelse var då helt stilla. Jag trodde inte att jag skulle förälska mig i Tyskland eller Düsseldorf. Jag har inte ens förälskat  mig i Stockholm. Igår morse var det ett fåtal människor ute och man kunde se hur solen sträckte sig över hustaken. Fast jag har ju mitt hjärta i Sverige, kanske inte i Stockholm men i Sverige.



En sjuk måndag

Hej allesammans!
Förlåt för den dåliga uppdateringen igår var jag i Köln och i Bonn men jag blev tvungen att åka hem tidigare. I början trodde jag att jag bara hade sovit lite och att jag hade en fet baksmälla sen hela helgen men när jag kom hem igen visade det sig att jag hade 38,5 i feber. Hela natten har jag legat och frusit och mått dåligt, känns dock lite bättre nu. Hur har er dag varit?

Nu ska jag sova lite, återkommer senare!

Lördag

Lördagar är dagar man inte vill ska ta slut. Tänk att det är söndag i morgon och i morgon ska vi åka till Köln och Bonn... Uppgång 07:00... Nåja, det ska bli kul jag har faktiskt aldrig varit där förut. Lördagar är även dagar med en stor röd varningsskylt, BAKIS. För att vara ärlig har jag nog 40 sånna varningsskyltar över hela kroppen. Går kvällen var så sjukt rolig! I början mötte jag upp Annhild och Emma, vi hade väldigt mycket beslutsångest över var vi skulle gå någon stans. Club, kareoke eller en bar? Jag vet inte vad det var för ställe vi hamnade på, det var en blandning av alla tre. När vi kom in dit tänkte vi faktiskt dra direkt, men efter ha kollat runt, gått upp och ner för trapporna(3st) så var vi kvar.

Det var en massa äldre och en massa i vår ålder. Men vi satte oss vi ett bord, beställde in drinkar osv och det var så sjukt kul. Självklart lyckas Annhild ragga upp någon kille till vårat bord, eller den här gången lyckades hon med 3....En tysk och två holländare! Jag fattar inte hur hon lyckas!? Holländarna stack ganska fort men tysken satt kvar och jag undrar fortfarande varför hon raggade upp honom en halv timme innan dom skulle dra. Ha ha ha. Det var i alla fall så roligt. Eftersom dom stack blev jag lämnad själv med denna okända person som visade sig vara riktigt trevlig. Vi satt och snackade och dansade tills jag var tvungen att gå. Klockan kvart över ett satt jag i taxin. Vilken jävla kväll!



Fredag!

Hej allesammans! Hur har eran dag varit? Jag hann tyvärr inte skriva igår eftersom jag bara vara hemma och vände. Vi var nämligen på en club som heter Peaches eftersom det var Emelies födelsedag. Vi hade så grymt kul! Jag stack dock vid 10 tiden eftersom min "mamma" ansåg att jag skulle vara hemma då. Vilket inte gjorde så mycket eftersom det var skönt att komma i säng i nogorlunda tid. Ikväll ser det ut att bli utgång, igen. Först ska tjejerna ut och äta och sedan ska vi väl dra vidare någonstans. Det ska bli kul. Även fast jag var ute igår känner jag mig laddad för igår, är faktiskt inte så sliten.

Idag var vi på ett museum. Jag brukar vara ett stort fan av museum men det här föll mig inte riktigt i smaken. Det var ett konst museum men väldigt speciellt. I ena byggnaden hade dom ett museum som endast visade erotiska bilder. För mig är erotiska bilder något vackert och som är romantiskt. Jag tyckte att det här var väldigt sexsistiskt och dom hade även naken bilder på barn. Det tycker faktiskt inte jag är okej! Nej det var inte alls roligt. Dock hade dom andra saker som man skrattade högt åt. Men i det stora hela var det dåligt. Med naken bilder på barn så kan det inte bli mer än orätt.

Just nu ser det ut som att jag ska sova lite för att ladda om. Innan det så lägger jag upp bilder från igår.


Såhär kul hade vi igår!!!

Min kärlek till skor

Åh, nu sitter jag äntligen här i soffan efter en lång dag. Jag är fullkomligt slutkörd. Man blir så trött i huvudet av att alltid vara på topp och alltid vara koncentrerad. Dock har skoldagen varit lugn, fast lång. På förmiddagen skulle vi på något "uppdrag" som vår lärare hade fixat och jag, Petra och Emma åkte till Hauptbahnhof (igen)... Men den uppgiften tar bara 30 minuter att göra. Sen är man ledig i ungefär två timmar. På eftermiddagen hade vi bara vanliga lektioner och även en med Herr Schnabel. Lustigt namn, eller hur? Eftersom jag hade så mycket strö tid efter vårt uppdrag så gick jag och kollade i affärer. Efter mycket om och men så köpte jag ett par skor. Egentligen fanns det inte så mycket att diskutera om eftersom jag vägrade lämna affären utan dom.

Här är dom!


Klackarna ser ut att ha ett guldfärgat lager över sig men det är silver egentligen

Onsdag morgon

God morgon!
Nu skulle bara veta hur förbaskat trött jag är idag, fast jag tror att jag är det varje morgon. Idag är det en lång dag som väntar,slutar nämligen klockan 16:15... Men i morgon är det betydlige värre. Nåja, jag tycker egentligen inte att det är så farligtn eftersom jag faktiskt gillar skolan!

Hur ser eran dag ut idag?

Jag måste göra mig i ordning nu! Bis später

Så här morgon snygg är jag..

Barack Obama


Foto tagit från sr.se

Har ni hört hans tal?

Om inte, så gör det

Barack Obama är en av de bästa talare jag har hört. Allting sitter i retoriken. Prata det kan vi alla göra men att kunna tala  epått sätt som drar sig till folk, att kunna få folk att stanna upp och lyssna. Det finns få talare som kan det. Det finns bra talare, det finns riktigt bra talare sen finns det dom bästa. Jag har hört att Hitler var en jävel på att tala, han hade förmågan att få folk att stanna, jag har hört att John F. Kennedy var en jävel på tala. Sen har jag faktiskt egen erfarenhet av att Barack Obama är en riktigt, riktigt vältränad talare. Han tillhör kategorin "dom bästa".

Idag skrev historia.

Tisdag eftermiddag!

Hej!
Åh vad jag är slutkörd efter idag. Det kändes som att dagen aldrig skulle ta slut, fast det gjorde den till slut.. Vi hade en lite uppgift vi skulle göra idag.. Nämligen åka till ett slott, som låga borta åt helvete. Det tog ungefär 40 minuter att åka dit med tåg. Fast det var väldigt fint i och för sig. Färgen på slottet var rosa, hur coolt som helst!? Jag glömde kameran idag så jag tog tyvärr inga bilder. Fast det gör inte så mycket. Jag glömde nämna att jag köpte en kavaj igår! Så himla snygg. Den kan jag i och för sig slänga upp en bild  på. Nu ska jag driva runt på internet, göra läxor och sen äta. Får se om jag går ikväll. Det verkar bli utgång på torsdag i alla fall, för att Emelie i min klass fyller år.

Så här snygg är den!

Måndag!

Hej allesammans!
Idag är jag helt slut. Har haft en helt otrolig dag och det har gått så himla fort!! På förmiddagen var vi i skolan och hade vanliga lektioner sen efter lunch så åkte vi till Aqua Zoo. Så himla coolt ställe. Ärligt talat, jag har aldrig sätt levande pingviner förut och det gjorde jag idag. Dom är så coola!!! När vi kom skulle dom precis få mat, dom blev som galna. Om ni tror att det enda jag såg var pingviner så tror ni fel. Såg coola fiskar, äckliga spinglar och ormar och sköldpaddor.. Massa saker. Slänger upp lite bilder på det också. Hur har er dag varit ?

Nu har jag i alla fall precis gjort klart läxan och ska snart hoppa in i duschen och ta en lång dusch. Bilder är inte så jätte bra, svårt att ta kort genom en blöt glasruta!


Är inte pingvinerna ur söta?

Äckliga insekter, jätte hummer och cool insekt!


Nemo!

Cool blå sjöstjärna, cool sjöstjärna, levande geleklump och hårig spindel

Universums minsta sköldpaddor, så söta

Coola, stora sköldpaddor!

Morfar-apa? Den är i alla fall söt

Det var några bilder, har tusen till. Men det tar sådan tid. Får ta det en annan gång! Bis später

Söndag kväll!

Hej allesammans!
Nu har jag kommit hem. Idag stack jag och fikade med Annhild och Lotte. Sedan joinade och Emma och Talia! Det var super mysigt men jag skulle verkligen inte ha pratat något. Mina stämband behöver så mycket vila. Därför ska jag vara knäpp tyst i skolan i morgon! Schysst va?

Nåja, nu har jag i alla fall spelat lite spel med Paulina (min tysk). Hon är så himla trevlig och snäll! Det känns som att jag har kännt henne i evigheter! Nu ska jag driva runt lite på internet och sedan gå och sova!

Jag har förresten en replik från min kära favorit film, som jag garanterar er att hela min klass vet. Filmen är Surf's up, animerad. Jag rekommenderar den!
Nåja, repliken är:
He lived so hard because he wasn't afraid to live. He wasn't afraid to die.

Jag tycker det låter så fint. Anyway, bis später

Tråkiga söndag!

Hej alla! Idag är det söndag, en riktig tråkig söndag. Här öser regnet bara ned, det är så himla trist. Jag hörde att det snöade i Stockholm, stämmer det?Hur ser er söndag ut? Min ser ut att bestå av plugg och minimalt med prat.. Idag kan jag faktiskt knappt prata. Då tänkte jag berätta om igår kväll!
Igår så åt vi middag jag hade tänkt mig något mysigt ställe men i slutändan satt det så fint med Mcdonken och ärligt talat så gör det inget för min del. Sedan så gick vi till ett ställe som heter Peter Pan ett dansställe. Jag gick hem klockan 10, kände mig så himla dålig. Så jag tog en taxi och när jag kom hem så gick jag och la mig direkt.

Jag har fått världens dåligaste vana.. Jag äter MINST en macka med Nutella,  varje morgon. Men det är såååå gott! Nåja, nu ska jag fixa mina nutellamackor och sedan ska jag kolla på en film eller sega..

Förresten! Jag tog med mig kameran men det bjöds inget tillfälle att fotografera.

Middag med tjejerna

Hej igen!
Nu ska jag strax byta kläder och snygga till mig lite. Känner mig så ofräsch med hes röst och snuva. Ett hett bad? Ja tack! Snart ska jag och några tjejkompisar ut och äta sedan får vi se. Planerna ser ut att bli party party sen, men jag kanske bara stannar hemma. Känner mig inte helt okej.

Eftermiddagen har jag bara spenderat i stan och fikat. Petra köpte världens finaste jacka, en vit med högkrage. Jag är väldigt förtjust i den. Jag hittade en så sjuuuukt fin skinväst idag på Zara, jag tror nästan den får följa med mig hem. Är inte säker än. Men jag har en bild i huvuvet. Skinväst, stentvättade jeans, svarta ankelboots... Jag är kär. Jag ska också köpa med mig en svart oversize-kavaj...

Nu ska jag göra några snabba telefonsamtal och sedan sticka. Ja självklart kommer kameran med!

Bis später

Lördag!

Hej allesammans! Hur mår ni idag? Jag mår superduper bra! Hade ni en bra kväll igår? Min var så jävla grym!!!!!!!!!
Först så skulle vi alla gå till Chill out, men vi var för många. Dessutom kollade dom legg, så vi bokade bord på Richys! Igår var det nämligen Natalies födelsedag!!! Galet va? Så vi alla i klassen hade gått ihop och köpt en present. Så när vi satt där, på Richys så skulle hon öppna presenten.. Haha, ja ni kan nog gissa vad det! En onekligt rolig födelsedags present, en sexleksak. Jag tror vi alla dog av skratt, speciellt vi tjejer! Vi dog nog ännu mer när Josefines pojkvän sa till mig att jag var avundsjuk på henne för att jag inte hade någon. Då konstaterade jag att jag hade två stycken och skrattet bröt ut igen!
Nåja, efter det så drog vi vidare till ett diskotek, så jävla grymt! Vi hade det så sjukt kul! Efter så mycket dansande vilket slutade med att jag tog av mig skorna. Men till sist blev vi av en konstig anledning utslängda, eller det kom en vakt och man var tydligen tvungen att vara 18. Så vi stack till BG (burgerking) och käka sen blev det hemgång.

Nu sitter jag nyduschad och har precis ätit frukost. Dagens positiva är att jag inte längre har ont i öronen, det negativa är att jag har tappat rösten av allt sjungande igår. Men jag lever vidare! Jag upptäckte att Sophie har köpt mina dröm skor som finna på Zara, och dom är på halva priset. Dom blir nog mina ikväll!

Dagens kommentar kommer nog från Josefine som kom fram och sa: Hej jag såg inte dig, du var så snyggt sminkad!

Här kommer bilder!





Utgång!

Så här snygg och smäcker är jag innan utgång!


Freitag=party dag

Hej allesammans! Idag är det fredag, fast det vet ni nog redan! Hur har ni det? Jag har det grymt. Idag mår jag mycket bättre, har inte alls lika ont i öronen. Det känns helt underbart, jag kom även iväg till skolan. Även fast det kändes lite körigt i morse. Nu ska jag i alla fall äta en tidig middag (hellre det än en sen) och sedan sticka iväg till bankomaten för att fylla på plånboken. Sen ikväll blir det bravader som jag berättar om i morgon. Nu ska jag kila! Bis später!!!

Det nalkas mot kvällen

Bara för att driva min tid ännu mer medan min mage dör av hunger så skriver jag ett till inlägg. Varför äter resterande Européer middag så sent? Jag har inte ätit en enda varm måltid på hela dagen! Ge mig mat! Man minskar ju totalt i vikt av oregelbunda måltider. När jag vägde mig innan jag åkte (onsdags förra veckan) vägde jag 49 kg nu är jag nere på 44 kg. Det vårdar inte bra fast jag är sund och äter när jag är hungrig. Kanske växer jag!?

Jag saknar min älskling så himla mycket! Han är så fin och han betyder så mycket för mig. Så därför tänker jag tillägna en fin bild på honom, även fast han själv hatar den där bilden. Men faktum är ju att han ser ut sådär, snygg alltså. Aldrig tidigare har jag varit svartsjuk. Vilket jag egentligen inte är. Jag har ju honom helt för mig själv. Min egen! Och när tjejer tittar efter honom, ja då vet jag i alla fall att jag inte är ensam om att tycka han är snygg! Han är så fräsch och sommarbrun på bilden! Tänk att snart har vi ett år tillsammans! :) :) :)


Min egna snyggning!

Idag igen!

Jag känner hur inaktiv jag har varit idag. Jag har suttit framför datorn i säkert 6 timmar och inte gjort ett enda skit. Suttit och kollat in andras bloggar och så vidare.. Jag undrar hur jag ska klara mig när jag blir frisk, man blir ju dator-beroende när man är sjuk. Fast jag tog faktiskt den där promenaden jag pratade om tidigare, jag tror jag var bort i 10 minuter max. Jag trodde faktiskt inte att affären skulle ligga så nära... Men det gör inte så mycket. Det som stör mig mest är att jag har så fruktansvärt ont i mitt högra öra, jag har bett mamma skicka tabletter till mig. Hoppas inte att det det allt för lång tid. Nåja, jag funderar på att ta en lång dusch. För att ha en tidsfördriv i 4 timmar tills jag förhoppningsvis är trött..
Jag ska inte duscha i 4 timmar, då skulle jag se ut som en russin.
Nåja, bis später!

Det är vårkläder som ska införskaffas. Dom här sakerna ligger först på min lista! Plus ett par stentvättade jeans!



Torsdag!

Jag har nu suttit och funderat på vad jag ska göra när jag kommer hem.. Bort sätt från att träffa alla igen så klart. Jag har rensat bort allt det orimliga och till slut kommit fram till några saker som är rimliga!
Here thjey are

  • Köpa gymkort-börja gym 1 gång i veckan
  • Skriva CV och söka jobb
  • Mindre frånvaro i skolan
När man sätter mål för sig själv måste dom vara rimliga. Självklart skulle jag vilja gå på gymet tre dagar i veckan men man måste börja försiktikt, ta ett steg i taget. För ett år sedan fick jag för mig att jag skulle gymma, och då rivstartade jag. Det resulterade i att jag gymmade i två veckor sen sa kroppen nej. Eller i alla fall huvudet. Jobb, vem vill inte ha mer pengar. Men det känns som att det är i princip omöjligt att få något jobb nu. Nåja, jag ska försöka. Frånvaron är bara en fjantig sak av mig. Jag måste ta mig i kragen!

Torsdag!

Hej alla!
Det blev ingen skola idag heller, jag är fortfarande sjuk. Så himla trist. Men faktum är att jag börjar känna mig bättre. Jag funderar på att gå till affären här runt hörnet och köpa halstabletter och diverse nödvändiga saker. Det är ovanligt fint väder idag, solen skiner och det är klar blå himel ute. Jag får vår känslor.

Hoppas ni känner er bättre än vad jag gör! Nu ska jag fördriva min tid på internet och sedan ska jag väl ta en promis.

Bis später!


Onsdagkväll!

Hej igen.. Jag är fortfarande sjuk, dock inte lika mycket :)
Jag kom på att jag ät tvungen att dra mig till skolan i morgon eftersom det är kareoke kväll på Irish Pub och det vill man ju inte missa! Så jag hoppas mina dumma öron är bättre imorn.. Dom är nämligen super svullna just nu och jag hör knappt vad jag säger. Men ingen feber och jag känner mig frisk! Jag får väl vänta och se vilka under natten kan utföra.

Idag har jag postitiv anda eller nu när jag mår bättre kom jag på att jag har det. Jag är så glad just nu. Min värdfamilj är så himla snäll, dom kommer med te och mackor till mig och så är dom så gästvänliga. Pluset är att jag kommer så bra överäns med tjejen i min familj. Så himla trist att jag är sjuk bara... Orkade bara sitte uppe en stund med henne i dag och kolla film.. Nåja, jag kanske inte är helt frisk ändå.

Nu ska jag msna lite med mina kompisar och sedan tacka för den här dagen. Auf Wiedersehn und Guten Nacht!


Onsdag!

Hej, alla! Jag valde att spendera dagen hemma eftersom jag är sjuk. Det var ett klokt val av mig. Mår fortfarande dåligt, men bättre än igår. Jag känner verkligen att influensan har slagit sig ner hos mig. Så himla tråkigt. Förhoppningsvis är jag frisk till fredag! Dom är faktiskt så himla snälla mot mig här! Även fast när man är sjuk så vill man bara vara hemma.
Jag är i alla fall glad att jag inte är magsjuk! Hur sojm helst, hur har eran dag varit?

Jag tänkte ladda upp en bild på mig själv, hur jag ser ut nu.. Men jag ser så förjävlig ut så ni får ingen bild idag heller. Nu ska jag driva runt på internet och leta sommarkläder!
Auf wiedersehn!


En sjuk tisdag

Hej allesammans! Nog med att jag visste att jag hade för lite kläder på mig, men inte trodde jag att jag skulle bli sjuk. Dock har jag spenderat hela dagen i skolan, fram till sista lektionen. Då jag även fick veta att ci skulle sluta 45 minuter senare. Jag åkte hem. Så nu ligger jag här med magont, halsont och ont i huvudet. Ska sätta på en film och försöka sova.

Bis später!

Montag, bilder!

Jag hittade bara en massa random bilder från idag, men jag lägger upp några...


Montag!

Hallo meine Babys! Hier in Deutschland gehts es sehr gut!
Nej förlåt, kein mehr Deutsch! Hur har eran dag varit?
Min har varit okej faktiskt, sådär som måndagar ska vara. På förmiddag var vi tvungna att vara ute på stan och gå. Vi skulle skriva upp reklamtexter och sedan översätta till svenska. Seriöst, kunde dom inte kommit på en roligare grej. Det hela var ju klart på 30 min. Sen hade vi försej slö tid i typ 1 ½ timme :) Efter det blev det lunch och sen tråk-grammatik..

Efter skolan stack vi och fikade! Jag tror inte man riktigt fattar vilken frihet man har här. När jag fikade beställde jag även ett glas rosé, och det är helt underbart! Satt där en måndag morgon klockan 17:00 och dricker rosé. I'm in heaven!

Jag langar in lite roliga bilder från idag. Bis später!

Fortfarande söndag!

Jag tog en promenad idag, med min tysk som jag bor hos. Det var jätte mysigt, solen sken och det var inte lika kallt ute idag.
När vi kom tillbaka skulle vi äta mat, så vi åkte iväg till en restaurang och åt. Det var faktiskt helt okej, jag var dödshungrig så jag skulle väl förmodligen kunnat trycka i mig vad som helst. Nå ja, till efterrätt åt jag varm chokladpudding med vaniljglass, helt gudomligt!

Förvånans värt känns det betydligt bättre idag än vad det kändes igår. Jag pratade med min älskling idag också och efter ha fällt en och en annan tår känns det faktiskt bra. Det är något med tårar som får en att känna sig fri från alla gifter som kan finnas. Idag är en skön dag, en bra söndag. Min värdfamilj och jag skulle ha åkt till grannstaden efter middagen, men alla var så sega. Dessutom har jag läxor att göra tills imorn. Tyvärr har jag inga nya bilder så jag slänger upp en gammal.

Auf Wiedersehn!


Söndag i Tyskland!

Hej allesammans, nu har jag precis ätit en välförtjänt söndags lunch och funderar på att gå ut och gå en promis. Det är så himla fint väder här nämligen. Jag vill nog gå ensam tror jag, eller med mina svenska vänner. Nåja, jag ska försöka leta upp någon som vill vandra med mig eller i alla fall ta en kopp kaffe. Tyvärr har jag inga bilder på lager, återkommer med det senare.

Auf Wiedersehn

Lördag

Hej allesammans! Går dagen var sjukt kul! Vi var på en Irish Pub... Det var helt galet. Vi dansade på borden och sjöng! Shit.. Synd att man inte är i form för att göra staden osäker igen. Allt flyter faktiskt på riktigt bra.

Jag har fortfarande obehag i magen, jag vill fortfarande åka hem. Fast det går i vågor. Just nu vill jag hem. Just nu vill jag gråta. Jag saknar alla så mycket, jag saknar Fabian. Ärligt talat vet jag inte om jag klarar det här.

Bilder från igår:



Igen!

Lite bilder på mitt rum och mitt badrum ! :)

Andra dagen i Tyskland/Dusseldorf

Hej hopp allesammans! Idag mår jag sjukt mycket bättre. Jag har precis kommit hem ifrån skolan, jag har även hunnit med att ta en dusch. Jag känner mig så jäkla fräsch just nu. anyway, jag tänkte berätta om dagen idag.

På morgonen vaknade jag upp och inte fan hade jag lust att stiga upp ur sängen. Så efter för länge av znoozandet gick jag upp... vilken är ganska troligt. Vid frukosten var jag trött, med svullna trötta ögon och allergi utslag såg för jävlig ut. Tack vare att alla andra var trött märkte dom inget. Skolan var seg fast det var skönt att träffa alla igen, det kändes lite mer som vardag då. Nå ja, vid lunch tid skulle vi ha stadsvandring i "Altstadt" eller mera känt som "bargatan". Det var sjukt fint där, om man räknar bort att krogar och så. Fina kyrkor och så vidare. Jag kommer i alla fall befinna mig där ikväll efter middag hos Paulinas pappa (Paulina är tjejen jag bor hos).

Jag slänger upp lite bilder. Staden är så grymt fin





Första dagen i Tyskland

Det var ett helvete, ett rent jävla helvete. Min nerver är inte byggda för att klara påfrestande situationer. Det var obehagligt, jag var fel placerad. Vilket jag fortfarande är. Men det känns lite bättre nu i alla fall.

Dagen har varit upp och ner och jag är helt slut. Men jag kan självklart inte sova.Det är tusen tals saker som irrar runt i mitt i huvud. Jag måste bara reda ut dom.

Där jag bor är det helt sjukt fint. Jag har fått ett eget rum, grymt fint och även ett eget badrum! Så jävla skönt. Dock känner jag att jag fortfarande vill hem, ett obehag i magen. Det kanske blir bättra när man träffar dom andra i morgon igen!




Onsdag!

Idag är det onsdag, imorgon är det torsdag. Då åker jag till Tyskland och stannar där i en månad. Det är galet. Jag vet.
Det ska bli så sjukt roligt, samtidigt som det ska bli så skrämmande. Jag ska bo hos en helt främmande person, i ett helt främmande land i en månad. Jag ser framemot i morgon lika mycket som jag inte gör det. Jag hoppas att det är ett bra val jag gjort, att min linje är rätt och att jag får ut något av det.

Nåväl, nu ska jag packa ner min dator. Så jag skriver väl senare från mammas, eller i morgon när jag är i Tyskland.

Auf Wiedersehn!

Tisdag

Hade jag velat dela dig med någon annan hade du märkt det. Du är min

Måndag!

Hej alla!

Nu har jag precis haft tjejmiddag, skit mysigt! Mina kära tjejkompisar, dom är så fina. Jag kommer sakna dom så himla mycket!

Det är bara tre dagar kvar tills jag sticker till Tyskland. Fy helvete vad skrämmande det är. Jag är nästan lite rädd, trots allt är jag ju borta i en månad.

Nu ska jag i alla fall, kolla film eller bara sitta uppe och sega. Får väl se vad jag har lust med. Jag saknar min älskling, jag kommer att sakna honom helt sjukt mycket nu när jag ska åka.

Håll utkik efter min blogg när jag åker till Tyskland, det kommer att komma upp massa coola grejer!

RSS 2.0