Torsdag..

Visst, det är jätte skönt med lov och så men det finns inget att göra. Det är så himla dåligt väder och man känner hur det bara blir mörkare och mörkare ute. Det är trist.. men för övrigt är det ju inget fel på detta lov!

Idag ska vi ha lite halloween mys här hemma, så mamma och jag har lagat mat och bakat hela dagen. Det är verkligen mysigt. Så nu har jag tagit en paus och ska försöka göra mig lite snygg, eller något.

Nå väl, ha en fortsatt trevlig kväll. Det ska i alla fall jag ha!

Kvällen kommer

Nu har jag smaskat i mig en massa rödbetor. Visst är det gott när man äter ny kokta rödbetor med smör och salt till? Jag älskar det. Jag har även kollat på filmen " The love guru" och har man inte sätt den så är den en film man borde se. Lite barnslig humor, men det går ner. Det är kul. För att inte överdriva så älskar jag det. Fast vad ska jag säga, jag gillar ju de flesta filmer. Från Mamma Mu till Exorcisten. Nu väntar jag fortfarande på Mister X, vi ska basta och bara mysa när han kommer. Det är verkligen skönt att ha en bastu, synd att jag inte använder den så ofta bara.

Nej nu ska jag tända ljus och göra det mysigt! Vi hörs mer i morgon.

Tisdag!

Idag när jag vaknade upp hade jag varken någon tidsuppfattning eller någon aning om vilken dag det var. Sedan insåg jag att det inte gör så mycket eftersom det är LOV! Nå väl, dagen har spenderats framför tvn med tv spel och annat bra. Nu har jag städat mitt rum, det luktar så gott! Jag har även fått reda på resultatet angående mitt historia prov.. VG+
Vilket chockerade mig. Nå ja, nu ska jag äta!

Vad gör ni ikväll?

Måndag!

När jag vaknade upp i morse, eller rättare sagt klockan 12 så kunde jag inte stå. Jag hade så ont i magen att jag kallsvettade och ni kan inte ana hur oroväckande det var. Men sen, helt plötsligt så släppte det. Tack och lov för det.
Nå väl, jag har spenderat min måndag inomhus och sedan hos tandläkarn. Nu sitter jag och väntar ivrigt på mat och sedan ska jag nog ta det lugnt. Jag har laddat upp med chips och dip...

Adjöss allesammans njut av ert lov!


Söndag kväll

Är det inte förvånasvärt skönt att kunna sitta uppe utan att känna måndags ångest? Jo det är skönt och jag njuter så länge det varar. Jag är onekligt trött men det är något med att folk inte svarar i telefonen när jag ringer som gör att jag inte kan sova. Jag blir en aning orolig. Jag ogillar det. För om man ändå inte tänkt svara i telefonen då är det väl ingen vits att man har den på.
Nå väl, lite överdrivet av mig där men ni förstår väl vart jag vill komma. Så nu, när jag inte kan sova, tänker jag sitta uppe tills människan i fråga ringer tillbaka. Oh ja, jag vet att jag är naiv. Men vem skadar det, då det bara är en ångest fri söndag kväll denna höst. Jag laddar väl ner någon schysst "rulle" (som tydligen betyder film) och väntar på ett samtal.
Så länge får ni klara er galant, då jag endast är två kliv från datorn.

Mors!

Söndag!

Jag har bytt uppfattning om söndagar. I alla fall den här söndagen och det beror endast på att det inte är skol måndag imorgon, vilket betyder att det inte är någon måndags ångest! Kan det inte alltid vara såhär?
Jag vet att ni förväntar er en härlig berättelse om gårdagen men jag har tyvärr inget märkvärdigt att berätta...

Nåväl, idag ser det ut att bli en lugn dag. Jag funderar på att hyra en film och bara mysa. Det är så regningt ute och min fest lust har försvunnit efter de senaste dagarna.

Adjö allesammans, nu ska jag ta min plats framför spisen. Där vissa anser att det är där jag hör hemma.

Lördag!

Jag vet vad ni tänker. Jävlar vilken kväll Bea måste haft igår! Tyvärr måste jag besvika er, det blev ingen utgång för min del, det blev inget ölande eller kedje rökning men det blev en jätta mysig kväll med Mister X. Ikväll däremot gör jag yttligare en nytt försök för utgång och riktigt partajande!

Se upp allesammans, stöter ni på en onykter person. Ta det med en klackspark!

Fortfarande fredag!!

Nu smiter jag in med något riktigt intressant. Enligt ett test är detta jag :

Din personlighetstyp:

Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän,
systemanalytiker, forskare.

Jag snodde den från Linns blogg...


Fredag!

Nu är provet avklarat och jag är så redo för fredags fest! Jag har solat, duschat och jag känner mig fräsch. Förutom om vinter blekheten. Nu gäller det bara att hitta någon schysst fest...

Nej nu ska jag klä på mig! Auf Wiedersehn!


Fredag morgon!

Oh, underbara fredag! Det är ett helvetes väder ute, men det gör mig inte så mycket eftersom det är lov efter den här dagen! Jag börjar antingen 10 eller tjugo i elva.. Så jag åker till skolan till tio så kan jag plugga lite innan provet. Jag är så jäkla nervös, jag vet inte om det är bra eller dåligt.
 
Nej nu ska jag utföra mina morgonsysslor, adjöss

Sovdags..

Jag är hyfsat sliten, eller min hjärna är i alla fall det. Jag har pluggat historia hela kvällen men jag är inte riktigt klar än, så det blir väl en timme till.

Godnatt alla natt ugglor

Torsdag!

Tydligen håller sig epidemin bland lärarna i sig så idag kom jag undan med två lektioner och imorgon kommer jag undan med en! Veckan innan lovet är ju absolut bäst. Proven kan jag gärna ta, det är inte så farligt. Men efter lovet har vi dock ett tyska prov och jag har ingen aning om vad provet handlar om. Ajaj.

Idag är det sten hårt pluggande som gäller, då en film är inkluderad. Så just nu ser det ljust ut, jag ska krypa ner i sängen och kolla på film.

Imorgon är en lovande dag. Förutom nervositeten över historie provet så funderar jag på att sola en snabbis och på kvällen kanske vi tjejer i klassen ska hitta på något. Party!

Adjöss alla sjömän, flyt säkert

Onsdag!

Efter en dag med sprängande huvudvärk och 11 cm på fötterna mår jag lyckligtvis bra! Efter alvedon knaprande och sovande är jag nu som en ny människa. Med tanke på höjden på pjucksen har mina fötter klarat sig undan med smärta, förutom skavsåret på höger stortå. Jag har utsett den här dagen till en pluggfri dag eftersom jag känner att min kropp inte riktigt grejar en sten hård plugg dag, så nu ska jag bege mig till Mister X för att ha lill-lördag. 

Imorgon blir det däremot hårda tag då ett efterlängtat historie prov väntar på fredag.
Denna vecka, som jag tycker varit en seg vecka har visat sig bli en lyx vecka med väldigt få lektioner. Idag hade vi endast en lektion som bestod av matte. Jag hoppas att epidemin bland lärarna håller i sig tre år framöver!

Morsning alla skådare, jag är lycklig så se upp


Tisdag!

Denna tisdag är för mig som lill-lördag! Jag har nämligen nu fått hem mina skor från gojane! Jag är så nöjd, jag älskar dom. Jag är kär! Åh, dom kommer bäras med hela min själ och jag älskar dom!

Nu har jag i alla fall kommit hem från skolan... Engelskan var idag inställd så vi fick sluta en timme tidigare. Så nu är det bara att sätta igång med pluggandet, men först ska jag beundra mina skor..

Jag skickar med en bild på dom!

Titta vad fint jag har beställt hem till min garderob..  Jag som lovat mig själv att inte visa mina kläder eller på något sätt min garderob på internet. Men idag gör jag ett undantag!

God morgon, tisdag

Tisdagar är min lycko dag eftersom jag börjar klockan tio. Det som är mindre roligt med denna tisdag är att jag har ett efterlängtat matte prov... Jag har hört av andra att detta matte prov ska vara svårt, men jag får väl bara lite på mina instinkter. Jag har ju faktiskt pluggat till det.

Idag är det även Dagen med stort D då jag ska lämna in min CV... Jag hoppas verkligen att jag klarar det, jag är så fruktansvärt nervös. Nu måste jag sticka, mors allihopa!

Måndag kväll !

Nu har jag suttit och pluggat historia i si så där 4 timmar. Även fast provet är först på fredag är det skönt att vara ute i god tid och jag känner mig faktiskt riktigt duktig som är det. Det som känns mindre bra idag är att mina skor fortfarande inte har kommit, jag börjar bli nervös och lite smått ledsen. Eller ledsen behöver jag dock inte bli än, det sparar jag tills om dom inte kommer.

I morgon ska jag ta mig mod till att lämna in CV i olika butiker i desperat hopp om att få ett extra jobb. Jag känner att mina utgifter inte håller ihop med mina inkomster. Sen på onsdag ska jag fika med Erica, det ska bli mys. Hon är alltid lika snäll! Resterande veckodagar ser ut att handla om en massa plugg så jag blir inte så aktiv den här veckan. Fast det är jag för sig inte någon annan vecka heller. Till helgen blir det partaj och på lovet ska jag och Ella se någon bio, sola och öla i min bastu. Jag saknar den tjejen

Nej nu ska jag göra mig i ordning för sov dags, jag är helt slut.
Godnatt måndags älskare, ni är fortfarande idioter i mina ögon.


Måndag

Efter ynka 4 timmars sömn och 4 timmars skolgång är jag tillbaka i mitt hem. Jag är onekligen trött och helt slut i skallen, då jag även gjort ett samhällkunskaps prov som gick åt pip svängen. Det enda jag kan göra nu är att ladda om batterierna för att börja plugga lite historia, eftersom ett kärt historie prov väntas komma på fredag.
Det enda som gör min dag idag är nog min förväntan på att min skor kommer. Eller dom kommer förhoppningsvis annars är det något som gått på tok.

Nu är det dags för mig att ta åt mig lite sömn och sedan plugga.

Auf Wiedersehn, åsnor.

Söndag

Jag pluggar som en slav som piskas och helt plötsligt dök en låt upp som ändrade på detta... Nämligen Basshunter - Angel in the night. Okej, jag vet vad ni tänker. Basshunter Bea? På riktigt!? Och ja! Han må va lite fånig men han får denna söndags kväll att bli bättre. Dessutom är hans musik en stämningshöjare.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig till Mister X! Jag saknar honom.. fast jag borde stanna hemma och plugga. Men va fan?!


Glömde jag berätta att jag fick MVG på mitt tyska prov?!

See u fuckers!!

Söndag

Söndag eftermiddag. Det är fint väder ute, men hur hjälper det mig? Då jag måste spendera min dag inomhus efter som att jag har samhällskunskaps prov i morgon och jag är inte alls förberedd. Pinsamt...

Så har sitter jag, är svin trött och huvudvärk och vill helst lägga mig under täcket och sova.
Igår kväll tog jag det bara lugnt, jag har varit så himla trött den här helgen. Men nästa helg, då det även är höstlov då är det massa party som gäller!

Mors allihopa!

Lördag!

Denna lördag är grym eller rättare sagt den borde vara grym men jag måste plugga samhällskunskap. Det är så tråkigt. Man ska läsa 40 sidor och sedan kunna allt. Okej, vi har haft en månad på oss att plugga till provet men det är så trist.

För övrigt så gjorde jag inget speciellt igår kväll. Jag var i stan med Mister X för han skulle klippa sig och sedan åt vi middag med hans mormor på "rabarber" och sen var det hem färd. Jag var helt slut och somnade typ klockan elva och vakna vid tolv idag. Sömn var något jag behövde. Hur som helst ska jag nu klä på mig och sedan försöka sätta igång med pluggandet. Fast än det är så trist.

Mors så länge!


Det nalkas mot kvällen

Klockan är 21:29... Jag är inte ett dugg trött. Jag borde vara trött för jag ska upp om si sådär 8 timmar. Jag ska till skolan. Den mörkaste, förfärligaste plats i hela världen. Okej, jag medger att det var överdrivet. Dessutom slutar jag ju klockan 12 och så kan det bli skönt att sätta foten utanför hemmet också. Så alla kan väl hålla tummarna för att jag ska bli frisk tills i morgon?

I morgon, då min favorit dag infaller (hurra hurra) ska jag till staden med Mister X som ska klippa sig medan jag ska vara med (hurra hurra). Jag hoppas ni inte missar min ironiska stämma med detta jag skriver och det här var allt för mig denna torsdagskväll.

Auf Wiedersehn, se upp för emon som visar sina bröst!


Torsdag - en dag till fredag

Kära läsare (om ni ändå kunde växa i mängd) det har nu blivit torsdag. Det innebär att i morgon är det fredag. För er som är mindre smarta (korkade) ville jag bara informera er. Det regnar och det är ett riktigt förjävligt väder ute men inte gör det mig deppigare! Jag håller nämligen på att bli frisk... Jag är inte riktigt säker på hur jag ska tackla det, eftersom det innebär skolan i morgon. Men jag klagar inte. Inte överhuvudtaget (yeah right ?!).

Idag skulle jag ha gjort varenda förälder stolt men jag får nöja mig med att göra min mamma stolt, då jag städade badrummet grundligt (betona grundligt). Jag har skrubbat, putsat, dammsugigt och stoppat handen i toaletten. All denna möda gjord bara för att få ett rent badrum. Om badrummet blev rent, nja det vet jag inte.
Däremot har jag även vänt upp och ner på mitt sovrum, även det har blivit städat och det blev rent. Och det luktar så gott, det luktar rent, som ett sjukhus!

Jag ska återgå till att plugga samhällskunskap. Ack och ve skona mig från detta hårda arbete...


Onsdag - två dagar till fredag!!

Nu börjar jag faktiskt lessna på att vara sjuk och bara för att jag gör det, börjar jag bli ännu sjukare. I helgen har jag sätt framemot att hitta på olika saker och jag tänker inte vara sjuk! Fast jag kanske ska börja med att gå till skolan...
Nå väl, imorgon ska jag som vanligt ställa klockan och försöka gå till skolan (hoppas att jag inte är allt för sjuk).

Ikväll ska jag ladda upp, det menas med att ligga i soffan och dega för att sedan gå och lägga sig i tid. Jag tycker jätte mycket synd om Mister X som har råkat ut för magsjuka...lite egoistisk som jag ibland blir hoppas jag verkligen inte att jag blivit smittat. Stackarn!

För övrigt så har jag skolarbete strax över huvudet och jag vill inte tänka på hur mycket jag har hamnat efter nu när jag varit borta. Idag skulle jag gått till skolan för att göra matte provet, men det hänger kvar tills nästa vecka. Då jag även har 2 andra prov. Samhällskunskap och historia. Det kanske börjar bli dax att plugga..

Nej nu ropar maten ifrån köket...det luktar gott, men jag är inte så vidare hungrig...

Tisdag..

Jag mår bra, egentligen för bra men det är något som stör mig. Som gör så att jag tvekar och drar mig tillbaka. Jag tycker allt är tråkigt nu för tiden. Det är inget som är roligt. Det finns ingen spänning i livet. Jag skulle vilja åka bort. Bort åt helvete för att sedan komma tillbaka när jag fått nog av all spänning. Det känns som att alla trivs i det dom har, därför känner man sig så utpekad när man påpekar hur missnöjd man är över något. Jag är missnöjd. Jag är missnöjd med mitt liv just nu. Inte personerna som är i det utan mig själv. Min spegelbild. Min presentationsångest. Mina pengar. Min familj.
Allting känns som en ända stor uppförsbacke som aldrig tar slut. Skolan är så tråkig, så tråkig att jag har lust att kräkas. Jag måste bara rätta mig själv när jag tidigare skrev att skolan inte är någon utmaning, för visst fan är skolan en utmaning. Det är ju det hela skolan är. En stor, fet jävla utmaning och klarar man inte den utmaning. Nej då klarar man inte livet.

Jag är 16 år. Endast 16 år. När jag blickar tillbaka på mig själv för 2 år sedan trodde jag att jag visste så mycket. Jag trodde jag var så stor, så mogen. Men jag visste ingenting. När jag är 18 år kommer jag blicka tillbaka och tänka precis samma sak. Men när blir man mogen? Är man redo att ta ett gymnasie beslut vid 16 års ålder? Helt plötsligt ska man välja sin framtid och även fast alla säger att det finns andra möjligheter om man inte trivs så är det precis så det känns. När man väl går sitt program och går i sin skola tvekar man fortfarande. Var det här verkligen rätt? Och inte fan vet jag. Jag var nog alldelse för ung för att ta ett sådant beslut. Men jag var tvungen, och se på mig själv nu, jag är osäkrare än jag någonsin varit och jag har inte det blekaste vad jag ska ta mig till.

Nog om mitt missnöje. Idag är jag fortfarande sjuk, eller vad man ska kalla det. Snart ska jag åka till Mister X för att plugga matte inför mitt matte prov i morgon. Jag är kass.

Måndag

Måndag, fem hela dagar kvar till fredag. Har jag glömt att säga att jag har blivit sjuk, igen?! Jag börjar lessna, men samtidigt är det väl dags för mig att förstå att det inte riktigt är sommar ute längre. Min helg har varit skön, jag har för sig inte gjort speciellt mycket. Jag har för det mesta sovit och försökt bli frisk. Så att idag blev det en hemma dag, men jag har egentligen inte tid med det. Fast hellre sjuk en dag än fem så att säga. Jag ska strax sätta mig och plugga in lite matte, eftersom jag har matte prov på onsdag och sen skriva klart mitt reportag.

Jag känner verkligen att när inte skolan är någon utmaning är den riktigt tråkig och det är precis så det är nu. Det är dö trist. Okej, vi har några prov som är lite små svåra men det är ingen utmaning. Då känner jag att jag lika gärna gör klart veckans arbete hemma en förmiddag och sedan är "sjuk" resten av veckan, vilket är urtrist. Men det är trist när det är enkelt.

Nej nu ska jag dyka ner i matten, hej å hå


Torsdag - snart fredag

Jag blir ledsen när jag märker hur folk inte riktigt bryr sig när man inte mår så bra. Jag känner mig väldigt liten när folk tror att det är okej att flina och små skratta åt något jag tycker är jobbigt. Men känner sig ganska liten och väldigt, väldigt ensam och ännu värre när man själv vet att man alltid finns till och alltid lyssnar och ställer upp. Det är tufft när man vet att man gör så mycket för någon annan men får så lite tillbaka. Jag tycker inte det är okej att göra så, det är inte schysst överhuvudtaget. Samtidigt tänker jag på hur nära man egentligen är varandra om man har en sådan relation, om det är så mycket tagande på ena sidan och så mycket givande på den andra. Man måste ju möta varandra halv vägs, hur ska man annars orka hålla en relation uppe? Jag menar inte bara en partnerrelationer utan jag menar relationer i allmänhet. Jag tycker det är konstigt. Det var allt.

Torsdag - Snart fredag

Min kropp säger gå och lägg dig. Min hjärna säger sitt uppe och plugga. Bea säger, gör båda.. Jag blir nu dragen i två olika riktningar och jag har ingen aning vad jag ska göra. Jo en sak, jag ska nämligen ta en långt väl förtjänt bad. Sen efter det så får jag se, jag kanske går och lägger mig eller plugga. Fast jag borde verkligen plugga...

Ha det så länge!  

Torsdag morgon

Jag är trött och väldigt sliten. Det var med tunga ögonlock jag klev upp idag. Jag är en timme sen. Jag börjar om en kvart och det tar en timme till skolan. Jag är trött, jag kanske borde stanna hem. Men min frånvaro, som min lärare har skrämt mig med har jag inget val förutom att gå till skolan..

Hejdå.

Mitt i plugget

Nu sitter jag här i min ensamhet och kämpar mot tröttheten och tvn. Samtidigt som jag sitter och pumpar Marylin Manson bara för att hålla mig vaken (sjunger med)
Jag säger bara en sak. Fy helvetes vad trött jag är. Jag är verkligen i det stadiet då jag skulle kunna somna var jag än befinner mig, läskigt? Ja något. Nej nu ska jag ta och sova, nej jag menar plugga.. Ska slurpa i mig en kopp te också. Hoppas att vi har kakor hemma, jag är behov av socker!

Att plugga suger, det dryga är ju att det faktiskt lönar sig

Onsdag..

Som ni tidigare har förstått så är onsdagar, lika som söndagar och måndagar inte min favorit dag. Det är skinande sol ute men det är dystert ändå. Onsdagar är min längsta dag och jag ska efter skolan åka till stan för att handla present till min syster, sedan hem och plugga. Det är tungt, det är jobbigt och jag vet inte hur jag ska räcka till. Tack och lov att Mister X kom hem tidigt till mig igår, annars hade jag förmodligen suttit och pluggat. Istället bastade jag och tog en lång dusch. Det behövde jag verkligen!

Just nu sitter jag på svenskan och skriver ett reportage om en restuarang. Jag har en lektion kvar och det är tråk-engelska. Jag funderar på att skippa engelska och åka direkt till stan och sedan hem. Men jag borde inte göra det och kommer inte göra det heller. Nu ska jag återgå till mitt reportage innan min svenska lärare går lös på mig.

Onsdags människor, jag tycker inte om någon av er.

Plugg!

Innan jag återgår till min kära tyska måste jag smita in med ett inlägg som är väldigt roligt!
Jag träffade på en gammal klasskompis idag, Frida, när jag var på väg hem från skolan. Hon berättade en sådan rolig sak för mig angående våra förra mentorer. Några av våra förra klasskompisar hade varit och hälsat på i vår gamla skola och stått och pratat med vår ena mentor och vår drama lärare.
Vår förra mentor, Lars, kommer man ju verkligen aldrig glömma. Speciellt inte hans entré in i klassrummet första dagen. En tajt vit t-shirt med ett tryckt på ett får som sa bää och ett par slitna svarta jeans. Denna utstyrsel hade han på sig i en hel vecka! Antingen måste han ha haft 7 st bää t-shirtar eller en och samma. Hur som helst. Vi har alltid trott att han varit homosexuell. Så när våra förra klasskompisar var och pratade med honom sa han "jag har kommit ut" och reaktionen var ju inte så speciellt märkvärdig då vi gått runt och trott han varit homo hur länge som helst! Han var tydligen själv väldigt förvånad över att ingen blivit förvånad! Haha.

Nej det där var riktigt roligt! Gud så jag saknar min förra klass, den var verkligen super mysig! Måste smita förbi min förra skola någon dag i veckan. Nu ska jag dyka ner i tyskan igen. Ha det bra så länge!

Vilken höstdag!

En sådan här dag vill man helst av allt bara sitta ute i solen med en kopp te och det är sådan här dagar som gör att man älskar hösten! Det är bara att passa på nu, innan rusk och regn kommer på riktigt...
Men tillbaka till idag. Jag är riktigt trött faktiskt, känns som att skolan tar all energi just nu. Det är mycket plugg och så ska man också hinna med alla läxor man får. Men det är faktiskt riktigt kul. Jag gillar faktiskt skolan och det har jag alltid mer eller mindre gjort. Fast vissa dagar kan ju skolan trycka upp sig i någons röv så att säga...Så som måndagar..

Imorgon kommer min syster från Köpenhamn hit! Det ska bli jätte roligt. Har inte träffat henne på hur länge som helst, hon fyller även år på torsdag. Tråkigt för henne att jag måste sitta inne och plugga hela dagarna efter skolan, skulle så gärna vilja hitta på något med henne! Om drygt en vecka kommer mina skor och om 2 ½ vecka är det höstlov. Tänk vad fort tiden går! Det ska bli så skönt med lov, kunna sova ut. Verkligen sova och vila upp sig. Sen är det bara en månad kvar tills jag och mamma åker till Egypten. Nej nu babblar jag på alldeles för mycket. Det gillar jag inte.

Hejdå, idag är det en bra tisdag, fast det håller nog inte så länge till.


Tillbaka!

Solen skiner, fåglarna små kvittrar, löven är gula och oranga! Den här måndagen visade sig vara världens mysigaste höstdag! Tråkigt nog måste jag spendera denna dag inne eftersom jag måste plugga, fast det gör inte så mycket. Jag har höstens färger precis utanför mitt fönster, det är så mycket bättre än det rusk och regn som var igår. Då önskade jag att jag kunde dra ner en rullgardin som visade havets glitter, fiskmåsar och segelbåtar. Innan jag stack hem från skolan smög jag in på gina tricot där dom hade lite små rea så jag köpte en over-size t-shirt i organic cotton och en söt klänning! Super bra grejer.

Tack för mig den här gången.


Måndag morgon..

Jag skulle behöva, si så där, 4 timmar extra sömn! När jag gick upp, för dryga timmen sen var det totalt svart ute. Solen hade inte ens gått upp och då ska jag gå upp! Sen när går man upp före solen?! Nu börjar det i alla fall ljusna lite och jag ska snart hoppa i dojorna och bege mig mot bussen... Usch, det är nog iskallt ute idag också! Men för er information, har solen ändå inte gått upp ännu. 
Min dag ser ut att bestå av plugg, att jag ska gymma efter skolan lär inte hända. Då jag inte ens packat ner kläder för detta.
Nej nu ska jag greja med det sista innan jag pyser.

Måndags älskare, dra åt helvete.

Sovdags..

Efter hårt arbete (tv-tittande och plugg) är det dags för mig att säga tack. Jag är helt färdig och fullkomligt omotiverad till att gå till skolan imorgon. Men jag slutar tjugo i tolv så vad har jag att klaga över? Efter allt tårtätande i helgen, känner jag verkligen för att gymma i morgon. Jag känner mig något så fruktansvärt ofräsch och stor som ett hus. Men vi får väl se hur det blir med det med...

Godnatt alla nattugglor, vi ses i morgon.

Söndag...

Gog eftermiddag alla söndags läsare! Jag har nyss skickat hem Mister X (han stack frivilligt). Så nu ska jag dyka rakt ner i tyska böckerna! Jag har nämligen prov på fredag (varför pluggar jag nu)?
Min helg har varit oerhört bra, även fast jag kännt mig små krasslig hela tiden. Jag har firat min käre mor, jag har träffat bra människor och försökt festat.

Den här söndagen känns riktigt (jävla) tung. Det regnar ute, om ni inte redan märkt det. Dessutom är jag trött, mina ögonlock faller ihop och värst av allt. Det är måndag i morgon. Ack och ve... Jag tycker inte om söndagar, fast det har väl de flesta förstått vid det här laget. Nej nu ska jag återgå till min tyska grammatik och smälla i mig en och en annan tårtbit.

Auf Wiedersehn!


Sovdags.

Sprängfyllt. Mitt huvud. Jag kan knappt se, jag har ont i huvudet. Det finns en tydlig anledning till varför ens föräldrar förbjöd en hel dag framför tv, därav min extrema huvudvärk. Vi har skolfoto i morgon. Jag är sjuk. Jag är arg. Jag är på dåligt humör. Jag tycker att mina skor ska komma nu med detsamma så att jag kan använda med hela min själ.
Dom kommer om 2 veckor, för att vara exakt. Jag är spänd, inte bara på grund av tv-tittandet utan för att jag är så förväntas full på skorna. Jag lyssnar på Roxette. Sen när lyssnar jag på Roxette? Jo när jag känner mig för att må lite sämre än vad jag redan gör. Jag vill tillbaka. Ta mig tillbaka till januari, då allt var som det skulle vara.

Åh, alla förväntas fulla människor. Släck lågan, någon kommer ändå blåsa ut den.

Lycka!

Titta vad fint jag har beställt hem till min garderob..  Jag som lovat mig själv att inte visa mina kläder eller på något sätt min garderob på internet. Men idag gör jag ett undantag!
Visst är dom underbara? Jag bara älskar dem!
Jag har lovat att aldrig visa mina kläder eller något som rör min garderob på internet... Men jag behövde göra ett undantag, för jag blir helt berusad av lycka. Av de här skorna! Dom är beställda på www.gojane.com
Jag gillar den sidan, check it out.

Torsdag - snart fredag(sjuk)

God dagens!
Igår kväll kände jag mig en aning krasslig och efter mycket övervägande hade jag feber. Vilket jag har gått runt och haft hela veckan men eftersom att min handledare har skrämt livet ur mig, angående min frånvaro, har jag ej vågat stanna hemma. Men när jag vaknade upp i morse kände jag mig svag, nästan som en 6-åring, ropade jag på mamma som konstaterade att jag var brännhet. Vilken härlig torsdag! Jag har spenderat min för- och eftermiddag framför tvn, när jag nu bestämde mig för att beställa hem ett par skor som jag legat och drömt om hela natten..

Hejdå

Helvetes onsdag

Jag har alltid påpekat att onsdagar är värsta dagen i veckan, efter söndag och måndag. Men den här onsdagen slår för fan allt! Hur har folk mage att sätta sig på en? Trycka ner en och sedan tro att det är okej!? För det första det är inte okej. För det andra så blir man jävligt ledsen. Hur fan skulle ni känna er om någon sa till er, speciellt om man själv känner sig fin, att man skäms över hur jag ser ut. Jag liksom, det gör mig så ledsen och så jävla sårad att folk tror dom har allt rätt i världen att uttrycka sig hur som helst. Men helvete heller. Och med det här inlägget säger jag hejdå

RSS 2.0