Sola och bada

Idag fick jag veta att jag definitivt kommer att åka till Spanien i mitten på augusti. Det är riktigt soft.
Om en vecka får jag veta om jag kan åka till Frankrike med Mr X (Fabian). Jag längtar till sommaren. Vill tjäna pengar och resa. Förhoppningsvis Frankrike och Spanien i sommar och sen i höst har jag ju lovat Ella att vi ska åka någonstans. Inget kan rubba mitt braiga humör. Något som är ännu mysigare är att Mr. X kommer stapla in hos mig i natt vid 3-tiden, han ska på skiva ikväll.
Jag är glad, fastän jag är sjuk. I morgon ska jag träffa min fina vän Erica, in till stan på introduktion, på födelsedagsmiddag på kvällen och så ska jag köpa en kjol. Ojoj, detta är mycket som ska hinnas med.
Adios chicos!
Googlade på Alicante, and here we goooo!
PS. Hoppas min syster läser min blogg. DS

Oh

Hej! Ska skriva på mitt internationella relationer grupparbete, enligt min tidsplan skulle jag har börjat för 30 min sen. Men jag ska verkligen sätta igång. Tänkte bara skriva lite, så där onödigt. Mellan den 11e juni och midsommar så kommer jag kirra mitt körkort! Igår kväll kollade jag på bio, änglavakt hette den. Skit dåligt, snor trist.
Nej nu är det dags för uppsats skrivning.. Kul!
Hasta luego!

Vårvårvår!

Hej!
Jag har inget vettigt att skriva idag, men jag har suttit och skrivit på min uppsats i ca 2 timmar så jag kände att det kan vara skönt att skriva om något annat. Just nu är det ganska kaotiskt i min tillvaro. Ligger efter med en inlämningsuppgift, har prov på fredag och så ska ett grupparbete vara klart nästa vecka. Det är inte så mycket, men det är tråkigt så därför går det så trögt. Hur som helst nu ska jag fortsätta att skriva på mina fina arbeten och sen efter det ska jag ta en dusch med min älskling och sen sova!

Till min syster!

I helgen, i lördags för att vara specifik så fyllde min syster 30 år. Under vår utomordentligt trevliga fika så satt vi och pratade om bloggar och då berättade hon att hon tyckte att det var roligt att läsa min blogg och tyckte det var tråkigt att jag inte bloggade så mycket längre. Så av den simpla anledningen kommer jag härmed att försöka blogga lite oftare, så fort jag anser att jag har något vettigt att säga.
En annan anledning till att jag skriver just nu är för att jag blev så glad när jag hittade en bild på mig i min fina svarta nya klänning som jag köpte i Spaninen så jag tänkte dessutom passa på att lägga upp den bilden också. Så det så.
Just nu sitter jag och sliter med mitt arbete om "kulturella skillnader i Spanien, Tyskland och Sverige".. Det ska vara inlämnat i morgon, så det är bara att kämpa. Fast jag blir nog klar. i hope.
Jaja, nu kommer bilden i alla fall.
Kramar till dig min fina syster!

RSS 2.0