Skönt med onsdag, för en gångs skull!

Hej allesammans! Hur har ni det i vår vädret? Imorgon går jag bara i skolan halva dagen eftersom det är valborg så jag slutar väl vid halv 12 någon gång. Ikväll så ska jag bara vara hemma och plugga. Imorgon har vi idrotts prov. Skönt att proven inte är så svåra i alla fall så jag klarar mig nog på att bara plugga ikväll.

Nåja, nu ska jag sätta igång och plugga.

Bis später

Montag!

Hej allesammans! Vilket underbart väder det är ute, man skulle kunna tro att det är sommar ute. Helgen har varit bra. Min brosa och hans flickvän har varit på besök så jag har umgåtts med dom för det mesta. Sen idag så har det bara varit skola. Hade sån jävla huvudvärk när jag slutade så jag har spenderat resten av dagen liggandes i sängen. Jätte trist eftersom jag har prov på onsdag som jag verkligen måste spika.

Nåja, i morgon är det nya tag. Hoppas att jag mår bättre då. Nu ska jag bara sega och

Again!

Back in the old days...


Äntligen fredag!

Hej allesammans!
Vad urusel jag har varit på att uppdatera. Men faktum är att det inte har hänt något nytt. Det är samma visa varje dag. Gå till skolan, hem, plugga och sen sova. Det är inte så händelserikt då. Nu sitter jag i alla fall ny duschad framför datorn och väntar på att vi ska äta middag, den är nog strax klar. Ikväll så ska jag nog ta det lugnt, ska träffa Erica en stund och sen får jag väl se.. Min bror och hans flickvän kommer också hit idag, eller rättare sagt ikväll.

Det ser i alla fall ut att bli världens väder i helgen så jag ska nog spendera mesta dels av min tid utomhus! Nu ska jag klä på mig och göra diverse tjejiga saker.

Bis später!

Jag har hittat vårens älsklingar!!!




Jag ska spara för att dessa älsklingar skulle pryda mina fötter bäst!!!!

Montag..

Imorse var jag så sjukt trött så jag funderade ärligt talat på att stanna hemma. Men jag tog mig i kragen och gick till skolan. Det gick helt okej på samhällskunskapen då jag skulle hålla mitt lilla "föredrag". Dock var jag skit nervös, men det går bort desto mer man övar. Nu ska jag ta en promenad för att njuta av sista solen sen ska jag bara slappa hemma. Ska lägga mig i ett varmt bad när jag kommer hem.

Imorgon är det en ny dag med nya tag. Bis später

Söndag söndag!

Vilken kort söndag det har varit idag! Kan bero på att jag har sovit bort halva dagen och för att jag har pluggat resten av halvan. Nu är jag i alla fall klar. Ska bara läsa igenom mina papper några gånger och sedan är det bums i sängen som gäller, ska upp 6 i morgon. Om ni undrar vad jag har pluggat så ska jag ha ett litet föredrag om homosexualitet i morgon på samhällskunskapen. Jag har scenskräck, jag avskyr att stå inför folk och prata. Men nu är jag rätt så förberedd så då blir det nog lite lättare.

Godnatt så hörs vi i morgon!

Lördag!

Jag ägnar ett sjukt roligt youtube-klipp till er. Jag hoppas ni uppskattar humorn, för det gör fasen jag!


Freitag!

Åh, vad det är skönt med helg. Eller vad säger ni?! Jag känner mig helt slut efter den här veckan, även fast vi bara har gått 4 dagar totalt. Veckan har dessutom varit väldigt lugn, jämfört med vad som kommer att komma.

Nåja, nu sitter jag och segar lite, Ella åkte för drygt en halvtimme sen. Vi har kollat på Talang 2009 och på Borat. Borat är utan tvekan en av mina favorit filmer och jag är helt frälst. Scenen då han kommer in på hotell rummet och sätter sig på stolen är oslagbar. "King in the castle, king in the castle". Oslagbart.

För alla kära tysktalande så visade Hildis och Emma mig en sjukt rolig video på youtube idag och den tänkte jag även dela med mig till er. Om ni då kommer förstå det roliga i det hela.

Nåväl, det blev ett tråkigt inlägg det här och lite rörigt. Jag säger godnatt men först ska jag lägga upp videon och driva lite tid på internet. Imorgon ska jag till mormor, vi ska åka hemifrån klockan 10...


Första skoldagen!

Hej allesammans! Vad skönt det är att vara tillbaka till vardagen även fast lov är så skönt. Den här veckan ser ut att bli lugn, men sen kommer maj och den månaden är fullproppad med vanliga och nationella prov, så det är bara att bita ihop för om drygt två månader är det sommarlov! Hur härligt är inte det!!

Nu ska jag fin slipa lite på mitt cv och sen bara lata mig. Ha det så bra så länge!

måndag..

Jag trodde aldrig att det skulle göra så ont. Och det funkar inte att vara kompis med den man har varit tillsammans med.

Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show

Har ni också suttit och sett på 4ans nya program? Fasen vad roligt det är. Jag har suttit och skrattat under hela programmet. Så mycket har jag inte skrattat på länge!!

Mamma har bakat kladdkaka, luktar så himla gott. Måste äta.. Får väl ta på mig jogging skorna och springa i morgon eller något...

Nu kladdkaka, sen tv och sova.

fasen vilket hemskt liv jag har..

Skärtorsdag..

Oändligt lidande.
Dagens namn passar in med vädret.
Hur fan ska man orka?
Varför händer det igen?

Jag reser mig igen och bestämmer mig för att aldrig falla.

Sommarkänslor!!

Hej bloggen och alla!! Vilken underbar dag det är idag!!
Jag har tagit med mig datorn och satt mig på vår uteplats för att skriva ett arbete. Det känns faktiskt lite lättare att plugga ute, då får man så mycket mer gjort än att sitta in och titta ut på det fina vädret! Nej nu det dags för mig att fortsätta skriva!

Bis später

Sena kvällar och sena mornar!

Jag glömde berätta att jag hade utvecklingssamtal. Det är något som jag fruktar. Samtidigt som jag tycker att det ska bli spännande att få reda på hur det går i skolan så är det så jobbigt att det sitter en människa rakt framför mig och dömer mig. Jag avskyr att vara passiv i sånna sistuationer. Nåväl, det här var det värsta utvecklingssamtalet jag någonsin haft, någonsin! Jag har alltid presterat så jäkla(!) bra och nu, helt plötsligt går det åt helvete. Vart plockar man upp pluggorken igen, när man har förlorat den? Den är ju helt omöjlig att få tillbaka.

Nåväl, jag får väl ta mig i kragen. Det är ju trotsallt bara 2 månader kvar till sommarlovet.

En dag kvar sen LOV!

Hej allesammans! Hur mår ni idag? Visst blir man onekligen lycklig när vädret är sååå underbart? Vilken värme det är ute, gud så jag längtar till juni och juli just nu! Nåja, det är bara en dag kvar och sen är det lov. Så himla skönt. Jag längtar så mycket. Vad är er planer för kvällen? Själv så sitter jag och skriver på mitt historie inlämning som ska vara inlämnad i morgon. Jag hoppas jag lyckas få ut den i morgon i skolan för att bläcket till min skrivare tog helt plöstligt slut, inte okej!

Nej, nu ska jag fortsätta skriva så att jag slipper sitta här hela kvällen. Först ska jag bara göra mig en kopp te och kanske ett par smörgåsar.

Idag är jag förresten väldigt vårig och blommig.

Bis später!


Onsdag!

Hej allesammans! Ni har väl inte missat det helt underbara vår vädret som är? Jag vill bara sitta ute hela tiden, det är så skönt med solen. Man blir så lycklig av den. Vilka start på veckan det har varit. Så fullsmockat att göra, helt upp till öronen. Snart ska jag iväg på middag hos en kompis som fyller 18(!) idag. Men jag kommer förmodligen behöva dra mig direkt efter middagen för att jag har idrotts prov i morgon och på fredag ska historia projektet var inlämnat. Snart fredag, bara att bita ihop! Det är faktiskt väldigt enkelt med hjälp av det underbara vädret.

Nej nu ropar mamma, jag måste skriva på födelsedags kortet! Ha en fortsatt trevlig kväll

Bis später oder morgen!



Snart sommar med massor av underbara kvällar! Bara två månader kvar, bit ihop!

RSS 2.0