Lördag lördag..

Hej allesammans!

Det är helt underbart vinterväder här i Härnösand. Jag verkligen njuter av solen och värmen. Nja, lite värme i alla fall. Det är ungefär 5- idag. Hur har ni det på er sista lovdag.. Jag vet att imorgon är det söndag och är egentligen den sista lovdagen men enligt mig är söndagar bara ångest söndagar. Jag hatar söndag.

Nej nu kom jag helt bort mig!! Idag har vi varit ute på en lång promenad och sen har vi bara myst. Jag har även pluggat lite men har fortfarande sjukt mycket kvar att göra idag. Det är så trist bara och allting känns så tungt. Jag hatar att inte vara hemma och deppa. Jag vill bara gråta ut. Men inte här, jag är inte hemma.

Nåja, ikväll blir det mys och i morgon går bussen klockan 9 härifrån och så är jag tillbaka i Stockholm vid 3 tiden. Gud så skönt. Fast samtidigt är det väldigt mysigt att hänga med brorsan och hans barn. Dom är allt för söta.

Nej, nu måste jag verkligen plugga. Eller kolla på Punk´d som går på MTV.. Får väl avgöra det sen.

Bis morgen

Fredag kväll..

Hej allesammans!

Jag är så slutkörd efter den här dagen. Har varit aktiv sen klockan 4 imorse och jag känner att jag verkligen behöver sova. Jag hatar att jag inte är hemma. Jag kan ju inte somna på nätterna, fast samtidigt är det så underbart att vara hos min bror och hans barn. Man vill nästan själv skaffa barn, dom är ju så underbara. Barn ska jag ha men inte än.

Vi sitter och slöar i soffan och äter glass och kladdkaka. Vad annars skulle jag trycka i mig på kvällarna?
Imorgon så ska jag plugga och försöka gå ut. Det är så grymt mycket snö här i Härnösand!! Norrland är väl helt okej, i alla fall ibland eller två dagar räcker för mig sen kräks jag på alla insnöade norrlänningar. Usch vad fördomsfull jag låter.

Jag märker hur rörigt det här inlägget blev.. Min skalle är helt rörig och svin trött. Nu är det tv och sen någon gång ska jag sova.

Bis morgen!


Oh vilken härlig dag!

Hej allesammans! Eller rättare sagt god kväll.
Nu har jag packat det sista för tåg färden till min bror i morgon.. Jag och mamma lämnar huset klockan 5 på morgonen så det är uppstigning klockan 4.. Känns en aning meningslöst att ens försöka sova eftersom jag ändå inte kan göra det.

Kryssningen var rolig faktiskt. Skit rolig rättare sagt med tanke på omständigheterna. Jag har kunnat förbi se sakerna som har hänt och bara ha kul. Men det var vissa stunder då jag faktiskt höll på att spricka av ilska. Jag dansade och träffade jätte roliga människor!!

Jag börjar bli lite stressad eftersom jag inser att det bara är helgen kvar och sen börjar skolan och jag kräks verkligen på den. I alla fall i dagens läge. Dessutom har jag små ångest över att jag inte ens har börjat kolla igenom mina saker jag ska göra. Panik! Men jag har gott om tid på tåget och i helgen hoppas jag.

Nu ska jag driva runt på internet och sen..vet jag faktiskt inte. Slänger väl upp lite bilder också!



Frida.. Jag langar fjortist pose!






Dödsallvarligt


Bis morgen!

Helt plötsligt!

Nu slog det mig, helt plötsligt att halva veckan av lovet redan har gått och jag har fortfarande inte rört mina uppgifter som jag ska göra under lovet. Jag får ta med mig plugget till min bror på fredag. Det får bli en plugg-helg uppe hos honom, i Härnösand. Jag måste verklligen göra uppgifter för annars blir det super mycket att göra efter lovet och jag hatar verkligen att stressa med skolan i onödan. Nu är det fokusering på lunch och sedan packa i ordning det sista för att sedan åka på kryssning.

Efter lovet har jag:
  • Två nationella prov i tyska steg 4
  • Samhällskunskaps prov i samhällsekonomi
  • Historieprov på revolutionerna
  • Muntlig presentation på en engelsk bok
Samhällskunskaps provet är extra viktigt att jag får ett högt betyg på eftersom mitt förra inte gick hela vägen upp..

Nej nu är det korvstroganoff som gäller!

Bis morgen!!


Aj aj aj..

Godmorgon allesammans!
Vilken riktigt förjävlig morgon det är idag, med tanke på hur jag ser ut och att jag ska på kryssnilng. Jag är ett levande exempel på varför man inte ska sola solarium under vintern då man bränner sig väldigt lätt.. Hela min kropp är svullen och röd.. Jag har i alla fall tur som kan skratta åt mig själv.

Nåja, dagens planer är att åka på kryssning. Jag lämnar mina fina kära dator är hemma vilket betyder att ni kommer höra av mig först imorgon kväll. Jag hoppas ni klarar er utan mig.

Nu ska jag äta en smarrig frukost och sedan göra något oviktigt så som att kolla på tv!

Bis später!



Så här ser jag ut just nu. Kan ni tänka er hur min stackars rumpa mår?! Helt knallröd.
Jag hoppas jag lyckas att avskräcka någon från att hoppa in i ett solarium.. (pjamasen är asball)

Brända mandlar samt bränd bea

Hej allesammans!
Jag är ny duschad och ny solad.. Jag och Ella stack ner till solariumet innan hon åkte hem. Varför ser man alltid så förjävlig ut efter man duschat? Jag tyckte inte att jag hade bränt mig när jag åkte hem, men nu sitter jag här och är helt knallröd i ansiktet. Jag ser förjävlig ut och vi ska ju inte börja prata om hur min tomatröda rumpa ser ut.

Nu ska jag packa inför kryssningen imorgon och inför resan till min bror på fredag.

Bis morgen!!

Sömntuta..

Åh vad jag är trött just nu. Jag tror det blir raka väga till sängen! Jag och Ella har kollat på film, Surfs up. Jag somnade, tråkmåns som jag är. Under dagen har vi varit i stan och kollat på kläder och myst och nu på kvällen har vi myst ännu mer. Ella har också slingat mitt hår. Det blev faktiskt riktigt snyggt och coolt. Nu är det tandborstning, snack och sömn som gäller.

Bis morgen!


Framsidan på Ellas t-shirt (lånad av mig)

Baksidan, haha

Slingmössa=partyhatt


Bedårande vinter måndag

God morgon allesammans!

Jag sitter nu och kollar på tv, Oprah Winfrey show så klart! Vid 1-tiden ska jag träffa Ella och då ska vi åka in till stan. Det blir inget äventyrsbad idag eftersom jag har så ont i nacken och ryggen.. Känns så himla tråkigt att inleda lovet såhär men det är bara vila och förhoppningsvis är det mycket bättre i morgon.

Alldelse strax ska jag hoppa in i duschen men först lite tv och sömn!

Bis später!

Söndag

Hej allesammans!
Förlåt för att jag inte har skrivit något tidigare. Min söndag har bestått av oändligt ätande, tårar och en massa kärleksfilmer. Jag är rent ut sagt bakis. Gårdagen var faktiskt helt okej. Jag förstod inte riktigt varför vi drog vidare när vi lika gärna kunde stannat kvar. Men det var kul, eller det var faktikst helt okej. Det är alltid kul att ha sina vänner omkring sig.
Jag har så förbannat ont i nacken för att igår var jag helt beslutsam om att jag skulle stappla runt i 11 cm på fötterna. Vilket resulterade i att jag ramlade och slog i bakhuvudet samt sträckte nacken. Ojoj, klumpigt som in i helvete.

Nej nu ska jag strax bege mig mot Rebecca och träffa Maria där en stund. Sen så åker jag hem och i morgon (sportlovsmåndag) ska jag och Ella åka till äventyrsbad. Hur kul är inte det egentligen?!

Nej nu är det dax att gå till bussen. Bis morgen!!


Guten morgen!

God morgon solstrålar!

Åh vad trött jag är, jag vet inte riktigt varför jag är vaken så här tidigt. Men det är ganska skönt ändå. Har en del saker som ska göras idag nämligen. Just nu sitter jag och smår glor på tvn och sen är det mysig frukost som gäller. Med ägg, fruktsallad, te och gott bröd.

Nej nu ska jag slöa lite och sedan frukost. Ikväll kommer kameran med. Ikväll blir det grymt!!!

Bis später

Efterlängtad fredag och helg!

Hej alla!

Jag har verkligen längtat efter fredag och helg. Så himla skönt och ännu bättre med sportlov nästa vecka!! Den här helgen ser ut att bli en av dom roligaste på länge. Ser verkligen framemot morgon dagen! Hur ser eran helg ut?

Idag hade vi ett nationellt prov i tyska.. Steg 4.. Det gick väl sådär. Faktum är att det var sjukt svårt och jag brukar aldrig behöva så lång tid på mig som jag behövde idag. Men jag tror att jag i alla fall fick ett G, det är det ända jag ömig om just nu. Att få godkänt i tyska steg 4 inte för att jag egentligen tror att det kommer vara något problem. Nåja, slutpratat om tyska. Det blir lite lång tråkigt i längden.
Just nu sitter jag hemma hos mig med Rebecca. Vi har varit på handbolls match och sedan hemma hos Lollo tillsammans med Emma också. Det var jätte mysigt. Nu ser det ut att bli film eller något liknande. Dessutom har jag semlor hemma.. Mums!

Nej nu ska jag vara social mot Rebecca, hon sitter och rådampar på pianot.

Bis später!

Att kunna förlåta är en konst..

...en konst som jag just nu saknar. Att folk är idioter är ingen nyhet, det vet vi alla om. Att du är en idiot visste ingen om, men det vet vi nu.

Just nu sitter jag och kollar på Criminal Mins med Rebecca. Tack och lov för att jag inte är ensam just nu..

Just nu är jag instabil, jag återkommer

Bis später!


En dag där allt är grått...

Hej allesammans! Hur mår ni? Hur har er dag varit?

Min dag har varit okej. Idag är en såndär dag då allting bara känns så jävla grått. Där allting känns förjäkligt, det är idag då verkligen börjar komma ikapp mig. En tung dag rättare sagt. Nåja, inge mer depresion nu.

Imorgon är det äntligen fredag! Jag ser verkligen framemot helgen, men framför allt nästa vecka då vi har sportlov. Det ska bli jätte skönt. Rebecca kanske skulle komma hit lite senare, vid 8-tiden. Då blir det nog kladdkaka och en bra film. Sen antar jag att hon övernattar här.

Nej nu är det Greys på tv. Måste titta, bis später!

Tårar och svett

Hej allesammans!
Idag har jag verkligen varit urusel på att uppdatera. Dels för att jag har varit trött och inte orkat och dels för att jag har varit upptagen. Nu sitter jag redo för sängen och sömn.
Jag skulle behövt plugga tyska idag men jag ansåg att det var betydligt roligare att leta rätt och läsa på om terroristorganistationen Hizbollah och jag hade rätt, det var så mycket roligare än grammatik.  Vi ska nämligen ha debatt på samhällskunskapen och jag ska debattera för deras organisation. Det ser jag verkligen framemot!! Det är kul med varierade lektioner. Det behöver vi verkligen på samhällskunskapen, dom brukar vara så tråkiga att man somna, bokstavligen.

Jag kan inte riktigt förstå att det är torsdag imorgon. Veckorna bara rinner iväg. Nästa vecka är det sportlov.. Jag ska bara sova och ta det lugnt.. Nåja, jag ska i alla fall försöka hinna med det.

Nej nu är det sängen som väntar för min del. Jag ska nog sätta på en film och försöka sova. Även fast jag är dödstrött känner jag på mig att ikväll är en sådan kväll då det inte går att sova..
Nu ropar min kärleksfilm och sängen efter mig.

Bis morgen!


Tjock och fet..

Ojoj, se upp för mig just nu. Det kan hända att jag kommer rullandes ner för din gata. Jag är så himla mätt.. Efter middagen så bakade jag min kära kladdkaka och till det blev det färskskuren apelsin och vindruvor och självklart en kopp te. Nu är jag så mätt jag skulle kunna spricka. Jag undrar ibland om jag inte äter för två (ironi)!

Nej nu är det stenhård pluggning tills klockan är 21:00 då House börjar på 4an.. Jag kommer sitta bänkad!
Vad gör Ni ikväll?

Matteprov och frustration..

Hej allesammans!

Gud, jag är banne mig helt färdig just nu. Är så himla trött efter skolan och allt omkring! Idag så hade vi tydligen inget matteprov eftersom vår lärare hade glömt bort det, vi har det istället imorn. Det tycker jag var lite trist eftersom jag pluggade ganska bra igår. Imorgon börjar jag dagen klockan tio med provet som sedan följs upp av svenska och engelska, Jag ser framemot dagen imorgon. Det gör jag faktiskt.

Det var länge sen jag såg framemot något, eller det känns i alla fall som en evighet. Nu känns det bra. Jag ska baka kladdkaka, vispa grädde och skära upp apelsiner. Till det ska jag ha en stor kopp te, ibland, eller i alla fall just nu, får jag skämma bort mig.

Bis später!

Såhär skönt vill jag ha det!!


Nattinatti....

Nu är det bestämt sovdags för min del! I natt sover jag hos Rebecca, precis som jag gjorde igår. Vi har suttit och myst, sjungit sing star och smuttat på varsin öl. Haft en riktigt myskväll.

Imorgon har jag ett matte prov som väntar, jag känner mig faktiskt rätt så förberedd. Godnatt allesammans. Bis morgen!



Vi är riktigt jäkla snygga just nu, osminkade och trötta. Godnatt från oss!

Matematik är inte riktigt min grej..

Hej allesammans!

Nu har jag tagit ett break från pluggandet jag ska nämligen strax äta... Jag har inga större problem med matte jag tycker bara det är så fruktansvärt tråkigt att jag aldrig tar mig tid att lära mig. Men idag, just idag. Dagen innan provet funderar jag på att plugga in 160 sidor, yeah.. Wish me luck! Förtillfället sitter jag och laddar över nu musik på Mp3-spelaren..


Nej nu är det mat som gäller!! Bis später

Söndag..



Jag gillar den här bilden...

För alla andra som inte har någon...

...så finns det alltid vänner. Jag har så fina vänner. Så väldigt väldigt fina vänner!

Jag fick nyligen ett så himla fint sms av min kompis Rebecca..
"Gumman du är stark, du behöver inte honom för att stå på egna ben. Du måste stå upp för dig själv, du behöver inte det här. Du klarar dig så otroligt mycket bättre utan. Det sårar dig, det förstår jag. Men älskling, försök, du har dina vänner som gör vad som helst för dig. Du behöver inte verkligen inte en kille som trycker ner dig och som underskattar din förmåga att älska. Jag vet hur svårt det är och jag säger inte det här för att vara dum. Du behöver få höra sanningen! Jag vet hur ont det gör och hur sjukt jävla svårt det är. Men det är då man tar hjälp av sina vänner och försöker göra det bästa av situationen. Man vill bara vara i hans närhet och aldrig gå därifrån. Men i slutet är det du som själv blir sårad. Kom igen bea, gumman, ryck upp dig. Du behöver inte det här och för det första förtjänar du det inte! Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra. Kom igen bea, you rock girl!!"

Hon är så fin min Rebecca. I 10 år har vi känt varandra. Hon känner mig bättre än vad jag känner mig själv!

Alla hjärtans dag!!

Hej allesammans!
Egentligen bör jag vara bitter med tanke på det är alla hjärtans dag men det vill jag verkligen inte vara. Jag ska spendera dagen med att plugga lite matte och sedan träffa mina underbara snälla och bra vänner!!!!

Jag hoppas verkligen att ni får en bra dag och att ni tar hand om varandra. För det är ju det hela dagen går ut på, vare sig det är alla hjärtans dag eller inte. Dock är alla hjärtans dag lite mer kommersiell...

Nej nu ska jag klä på mig och sedan sätta igång med pluggning. Ha världens bästa dag allesammans !!! Det förtjänar ni!!

Ta mig till Tyskland!!



JAG VILL TILL IRISH PUB!!!

Tråkigt väder och tråkig dag

Hej allesammans!
Hur mår ni alla idag när det så jävla dåligt väder? Jag är så less på vintern jag vill bara ha vår och sommar just nu!!!

Jag kunde inte soman i natt. Jag hatar när det är så. Jag hatar det. Att hela världen skjuts undan mina fötter och det finns inget man kan göra åt saken. Men i alla fall, till slut somnade jag vid 3-4 tiden.. Det blev ingen skola idag för att jag sov så lite. Jag hoppas att jag kan somna i natt så jag kan komma upp till skolan i morgon. Vi ska nämligen lämna in våra önskemål inför individuellavalen i tvåan.

Nu ska jag kolla på tv..

Onsdag

Hej allesammans!

Idag var det första dagen i tibble sen jag kom hem från Tyskland och så var det första dagen i skolan efter jullovet. Gud vad konstigt det kändes att sätta foten inne i skolan. Jag önskade bara någon kunde dra mig tillbaka till min säng och tillbaka till sommaren eller i alla fall jullovet..

Idag känns som en tung dag. Det är en tung dag. Förmodligen är alla dagar lika tunga fast det känns som om den här dagen är riktigt jävla tuff. Jag vet inte vart jag ska ta vägen, jag vill gå ut. Jag vill gå ut och gå och gå, tills jag kommer någon stans. Fast vart vet jag inte.

Jag är stark, jag är snygg och smart. Jag behöver inte någon som trycker ner mig och som inte värdesätter mig. Jag behöver framförallt inte någon som inte respekterar mig. Men det jag behöver är dig.. Jag undrar när folk slutar respektera andra människor. Kanske när dom slutar respektera sig själva. Jag vet inte. Jag har faktiskt ingen aning.

Jag ska ta varje dag som den kommer. Tacka mig själv och puscha mig själv för att jag klarat av den här dagen.Jag undrar bara när dom tunga dagarna börjar ta slut...

Torsdag!

Goddagens alla glada och trevliga människor!
Hur är det med er idag? Jag överlever, det gör jag förhoppningsvis alltid..
Just nu sitter jag hemma hos Rebecca, är ledig idag. Det var jag igår och också fast då var jag med Ella.

Jag saknar Tyskland så fruktansvärt mycket. Jag trodde att jag inte skulle göra det men under dom omständigheterna som det är här hemma så har jag egentligen inget att vara här för.

Nu är det frulle som gäller. Bis später


Så här kul vill jag ha det!!!!!!

Fredag

Det är en ting dag idag. Det var det igår också. Men jag är stark, jag klarar det. Det är i alla fall vad jag vill inbilla mig.

Jag orkar inte skriva. Jag återkommer när jag är mig själv igen.

En onsdag med mycket känslor..

Det var ganska segt att kliva upp ur sängen i morse. Även fast det blev en tidig hem gång och jag somnade vid 12 så var jag fortfarande helt död i morse. Det kan bero på att jag var en aning berusad när jag kom hem. Skolan idag var väldigt seg men framförallt långsam. Det kändes som att tiden gick för sakta. Samtidigt som jag tyckte att tiden gick för sakta, ville jag att tiden skulle stanna. Så jag kan ta ett sista intryck av skolan, av alla människor och själva staden Düsseldorf. Det är ju trots allt sista dagen jag är här. Det är många i min klass som tycker det ska bli tråkigt att åka hem, det är många som kommer fälla tårar i morgon. Jag har själv väldigt svårt för det. Men jag ska aldrig säga aldrig. Jag har tusen saker att göra men framförallt så måste jag packa.

Om du skulle fråga mig vad jag kände inför att åka hem så skulle jag svara att det kommer att bli så skönt. Jag känner verkligen hur mycket jag saknar mitt egna hem. Fast egentligen så är jag ganska klyven i den fråga därför blir nog mitt inlägg en aning rörigt.

Ni kanske vill höra om igår kväll? Förutom att jag kom i säng i nogorlunda tid?
I början så möttes vi upp i Altstadt och pratade ihop oss om vart vi skulle åka. Efter mycket om och men så bestämde vi oss för att gå till en mexikanskt ställe som heter El Paso.. Det var faktiskt ganska lamt där man satt mest ner och drack och snackade skit och eftersom det var vår sista utekväll (eller i alla fall min) så kände jag att jag ville ha ut något mer av kvällen. Så senare, vid niotiden så stack vi till ett ställe som heter Soul Center. Ett ställe där man kan dansa. Det är faktiskt ganska sunkigt, men det är grymt för dom spelar så bra musik. Vid elva tiden vinglade jag ut där ifrån för att åka hem. Jobbigt nog hade jag glömt mitt bankkort hemma så jag var tvungen att ta tåget istället för taxi. Det var faktiskt ganska obehagligt. Framförallt eftersom jag inte riktigt känner staden så jätte bra. Men jag klarade mig hem säkert, som tur var!!

Nej nu måste jag packa och greja. Får se om jag slänger upp en inlägg senare, annars så hörs vi faktiskt i morgon då jag är hemma i Svearike!!!!  Bis später!!


Tisdag!

Goddagens allesammans!
Wie gehts dir?
Oh, jag känner hur bra den här dagen har varit och kommer att bli. Jag vet inte varför, idag är det bara en bra dag. Jag har varit på ett helt sjukt muntert humör idag, kanske lite väl sprallig. Jag kom hem för inte så länge sedan och jag på min korta tid som jag varit hemma har jag hunnit med att packa en väska till hem färden. För att undvika övervikt ska jag ha på mig alla mina byxor och alla tröjor.. Jag kommer se så rolig ut på flygplatsen. Men jag vägrar betala för övervikt!! Nåja jag har lite små saker som ska ner i den andra väskan. Men inget som jag kan ta nu. Jag är i alla fall överlycklig för vi fick lyckligtvis ingen läxa tills i morgon, som vi alltid får. Så himla skönt.

Det som också känns bra är att jag inte har någon resfeber. Jag hade jätte mycket resfeber när jag åkte hit. Fast det är faktiskt inte så konstigt. Hur läskigt är det inte att åka till en helt främmande familj och bo där i en månad!? Snacka om läskigt!

Ikväll ska vi gå ut för sista gången, alla tillsammans. Gud vad trist det känns, fast samtidigt skönt. I morgon är det skola till 5 sen hem för att fira min tysk som fyller år, packa och sova. För klockan 6:45 ska vi samlas vid skolan för hemfärd..

Nej nu ska jag driva runt på internet. Bis später!!



Fräsig bild på mig och Annhild. Så här tycker vi om lektionerna! Ha ha..

Sentimentala känslor..

...är absolut det jobbigaste som finns. Jag sitter just nu och kollar igen mina bilder från Düsseldorf och det slår mig hur mycket jag kommer sakna alla människorna här. Dom är så trevliga och så hjälpsamma. Även fast jag inte riktigt förstår mig på den tyska kulturen, fast den är den roligaste som finns så kommer jag sakna den med. Jag känner att jag har fått ett band här nere. Det kommer bli sorgset att lämna alla, sätta sig på ett flyg och komma hem. Jag kommer sova i min säng igen, duscha i min dusch och smutsa ner mitt kök. Det kommer vara så ovant men samtidigt vara så behagligt eftersom man har gjort sig hemma här. Jag har till och med fått in rutiner..

Nog med det sentimentala. Jag måste äta mat och plugga.

Montag!

Hej allesammans!
Min dag har faktiskt varit helt underbar! Från första början så fick vi veta att vi slutade klockan halv 1 (!) vi slutar ju faktiskt i vanliga fall klockan halv 4!!!! Så efter skolan, som var en aning oseriös, så åkte vi in till stan och satte oss på starbucks för att små fika lite. Några andra gick och rökte vattenpipa, men jag behövde vara ocool för att plugga. Nu sitter jag här hemma och ska alldeles strax sätta igång med pluggning. Tycker det är drygt att ha ett prov nu när det bara är 2 dagar kvar.. Jag vill få ut så mycket som möjligt utav dom sista dagarna.

I morgon ska vi i alla fall ut på kvällen för att sörja över att vi åker på torsdag. Onsdagen ser faktiskt ut att bara bestå av packning och vara hemma. Min tysk fyller nämligen år på onsdag. På torsdag ska vi samlas kvart i sju vid skolan för hemfärd... Och om allt går som det ska är jag hemma vid 3 tiden på torsdag. Nej det vill jag inte tänka på, kommer sakna allt här nere..

Hur har eran dag varit? Jag hoppas att ni inte har lika mycket att stå i som jag har. Kanske är erat schema mindre än mitt. Hur är det i Svearike nu? Är det snö och slask och 10 minus då vägrar jag komma hem. Nja, lite överdrivet men bort med vinter tack!!

Nej nu ska jag göra en kopp te och plugga. Bis später

Godnatt!

Hej alla igen! Nu har jag precis kommit hem från Köln. Vilken jäkla stad det är alltså. Just nu är det karnevaltid här nere i Tyskland så jätte många människor går utklädda till olika saker. Jag såg en Pippi Långstrump idag faktiskt! Det roliga är att karnevalen börjar först om 3 veckor. Jag undrar hur gatorna kommer att se ut då! Jag fick ingen bild på någon, hade gärna velat fotograferat... Jag var i alla fall inne i Kölnerdomen.. Den är mäktig. Riktigt jävla mäktig. När vi kom in så på gick det en gudstjänst. Om ni kan ana hur hänförd jag blev. Jag stod bara rakt upp och ner och lyssnade. Kören sjöng nämligen. Jag kände mig så maktlös. Det var faktiskt väldigt fantastiskt.
Slut snackat om andliga känslor. Jag kan lägga upp lite bilder på domen. Den är mäktig, fast inte i närheten av Coluseum.

Jag var också på ett chokladmuseum. Det var gott, fast jag blev lite besviken. Trodde faktiskt att det skulle vara annorlunda.



Domen


Domen


Domen



Sist men inte minst, chokladfontänen!

Nu ska jag driva runt på nätet och sen sova. Bis morgen!

Söndag!

Hej alla! Hur hade ni det igår? Jag hade det verkligen sjukt roligt och jag kände mig så jävla snygg och okrossbar!! Vi åkte till 3001 på kvällen, kom väl dit vid tio innan det hade vi förkrök här hemma. Drack vin och åt pizza. Sen när klockan var typ halv tolv så ville några svenskar dra (det var tydligen lite svenskar där) och då drog jag med.  Fast in till stan där jag mötte upp alla andra. Det var kul fast inte lite roligt som på 3001 så klart! Jag måste och ge applåder och medaljer till Ramzi i min klass som är fasen en av dom roligaste människorna jag träffad! Jag tror nästan jag grät ett antal gånger, av skratt!

Idag tror jag att vi ska åka till Köln. Jag är inte säker faktiskt. Jag skulle vilja åka men jag känner att jag egentligen behöver plugga inför provet. Men jag får se vad familjen säger.

Kan slänga upp lite bilder från igår. Enjoy!!




På den sista bilden tycker jag att jag och Johanna verkligen fick till en riktigt fjortispose!

Bis später!

RSS 2.0