Måndag!

Hej allesammans! Nu är jag äntligen tillbaka! Helgen har varit så uppbokad så jag har inte hunnit skriva något. Hoppas er helg har varit lika innehållsrik som min!

I lördags var jag på ikea på dagen. Jag handlade diverse saker, sånt som egentligen var onödigt. Det enda nödvändiga jag hittade var en klädstång. Nåja, det var roligt på ikea. Man får sån stor lust att flytta hemifrån när man är där. Efter ikea plockade vi upp Ella på hemvägen och sedan var vi hos mig och gjorde oss i ordning för att sedan åka iväg till Alexandras 18-års fest. Rebecca var också med såklart! Kvällen var så sjukt kul!

Sen igår var det sten hårt med plugg som gällde så jag satt inklistrad och pluggade. För en gångs skull.

Den här veckan ser ut att bestå av plugg och mer plugg. Har idrottsprov på torsdag samt redovisning och en historie inlämning tills på fredag! Fullsmockat schema.








Wunderschön!

God morgon solstrålar! Imorse när jag vaknade så lös solen igen en springa från min rullgardin och i någon sekund trodde jag att det var sommar. För så är det alltid på sommaren, fast då är rummet 40 gånger varmare... Även fast det inte är sommar och sol och jag sitter och grymtar över det, så känns den här dagen faktiskt bra. Jag ska strax sätta mig och äta frukost och diverse saker för att fördriva tiden tills bussen går.

Bis später



Idag har jag lockigt hår, för alla som undrar.

Vårkväll...

Nu sitter jag här igen, framför datorn även fast jag verkligen borde vara fast klistrad framför böckerna. Jag ogillar att jag just nu har skjutit upp allt till sista sekund och faktum är att jag inte ens känner mig stressad. Vilket är absurt. Nåja, jag såg att min kära vän Katja hade lagt upp en så fin bild på mig på facebook. Den visar verkligen mitt sanna jag. Jag tänkte dela med mig av den till er.

Nu på eftermiddagen åkte jag med mamma in till täby, hon skulle nämligen handla gardiner och diverse saker. Jag köpte en ny foundation, läppglans och en svart tröj/klänning. Tröj/klänningen tänkte jag nämligen ha på mig på fredag, snyggt säger jag bara!

Nej jag känner att jag borde göra nytta så med den fina bilden på mig säger jag, bis später


VÅRVÅRVÅR!

Hej allesammans!
Vilken vår dag det är idag, så underbart! Jag sitter hemma.. har så ont i magen att jag inte kan stå. Jag avskyr mensvärk! Jag ska strax sätta igång med samhällskunskapen och sen med historian. Tänkte vara effektiv och få mycket gjort idag! Sen i eftermiddag ska jag sticka ner till solariet. Mamma ville hitta på något idag också så jag får väl se vad det blir av med allt.

Hur som helst, nu ska jag ta och påbörja pluggningen och så hörs vi senare..

Bis später

Samhällsekonomi..

Åh vad less man blir på vintern!  Idag har det snöat och varit soligt samtidigt. Jag är så less på det. Jag vill bara ha sol och inge snö. Men man får väl njuta av snön så länge den finns, antagligen kommer väl den att försvinna mer och mer efter varje år som går. Trist tycker jag men just nu har jag fått nog.

Just nu sitter jag och kämpar mig igenom instuderingsfrågorna till samhällsekonomi provet. Det är trögt, fast jag har läst kapitellet ett antal gånger nu så det lossnar mer och mer. Vilket faktiskt är skönt. Men ansåg att jag var värdig en paus i mitt pluggande. För ovanlighetens skull tänkte jag överraska med en bild på dagen utstyrsel eller outfit som de flesta skulle kalla det (men inte jag).

Njut av dessa underbara bilder medan ni pluggar järnet. Eller njut för sig inte av bilder, det låter fruktansvärt perverst. Kolla på dom i alla fall.

Bis später


Syns det att jag är uttråkad, trött och hatar att plugga? Dels så undrar jag vad i helsike handen gör under huvudet. Det är ju inte direkt så att jag har problem med min egen tyngd.



Montag!

Det är väl ingen som har missat snön utomhus? Fy vad trist det är, det som har varit så fint väder den senaste veckan!
Hur har eran urusla måndag varit? Jag avskyr måndagar, det är hela 5 dagar kvar tills fredag. Surt.

Den här veckan ska jag satsa att plugga på samhällskunskapen, historian och matten. Nästa vecka är historian och idrotten som gäller. Jag önskar jag hade vettigare saker att skriva. Tyvärr inte.

bis später

Lördag!

Hej allesammans! Vilken lördag, vilket väder det är utomhus! Vårigt!
Det var en jätte trevlig kväll igår. Åt god mat och skrattade mycket. Jag tycker att det var väldigt roligt att Emma beställde in i vin flaska till sig själv. Men fyller man 18 så fyller man väl 18!! Snart ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag göra mig i ordning in för kvällen. Ska över till en väns hus.

Jag önskar jag hade fotograferat igår då alla var så snygga och uppklädda!

Bis später

Freitag!!!

Hallå allesammans! Vilken underbar fredag det är. Jag är ledig och jag har bara slappat fram tills nu. Jag som trodde att jag på allvar skulle skriva om nationalism hela morgonen. Jag har sysselsatt mig på andra sätt, sovit.

Idag fyller Emma 18(!) så vi ska ut och äta middag ikväll. Hela tjejgänget från klassen och några av hennes andra kompisar. Fy fasen vad roligt det kommer bli. Snart ska jag följa med mamma för att hämta min brorson på fritids och sen så får jag väl se. Antagligen ta tag i uppsatsen om nationalism.

Adjöss alle sammans. Glöm inte att gratta Emma!! Bis später!


Sommar och soool!

Jag måste på peka, som alla andra som har bloggar har gjort. Våren är här och jag tror den har kommit för att stanna! Dock att det blåser en aning, svinkallt! Men solen skiner och när det inte blåser är det så grymt underbart! Nåja, nu har jag skrivit av mig det. Helt fullkomligt onödigt.
För er andra som är intresserade så är jag skolfri i morgon. Det kommer att firas med en jävla sovmorgon och sen plugg..

Bis später

Vilken dag!

Jag som tyckte att gårdagen var en underbar vårdag då det inte var så kallt. Men vilken fantastisk dag det har varit idag. Det känns som att inget kan förstöra den här dagen. Jag känner mig så positiv och det var så länge sen jag kände mig så bra. Dagen har varit fylld med skratt och bra känslor. Idag är en bra dag, det kunde jag nästan känna på mig i morse. För en gångs skull avskyr jag inte den här onsdagen så mycket.

Veckan har i alla fall bara rusat iväg. Imorgon är det torsdag och på fredag är vi lediga för att kompensation för en annan dag. Jätte skönt, dock har jag utvecklingssamtal på fredag. Men det ska nog gå bra. Nu ska jag i alla fall sitta och driva runt på internet och sen kanske ta en bastu men framförallt en lång dusch.

Jag önskar jag hade en fin bild på vårvädret som varit idag men jag hoppas ni också fått vara med och uppleva denna underbara dag.

Bis morgen!

Vårkänslor!!

Hej allesammans!
Hur har er helg varit? Min helg har varit omtumlande. Därför är jag inte i skolan idag, det är en tung dag. Jag som trodde att dom tunga dagarna var förbi.

Idag ska jag i alla fall påbörja mitt historia arbete och plugga en massa samhällskunskap. Det är fullt ös som gäller nu. Jag funderar på att gå ut och springa. Det är så himla fint väder ute och det skulle inte vara så dumt att röra mig sig heller.

Nu är det dax för att påbörja historian.

Bis später

Söndag morgon

Jag somnade klockan 6 i morse, jag är krossad och förstörd. Igen

Lördag eftermiddag!

Vilken riktig slödag det har varit idag. Jag har bara legat i sängen och tagit det lugnt förutom att jag har storstädat rummet. Igår så var jag först med Rebecca och Jesper, vi åt middag och sen så åkte vi och kollade på handbollsmatch. Sen efter det så kollade vi på lets dance och vi 11-tiden skulle jag dra mig hemåt men jag hamnade på en fest i Tuna i stället. Kom i säng vid 3-tiden så lite seg känner man sig ju.

Nej nu ska jag ta en dusch och sedan börja med käket. Ella kommer hit och då ska vi äta tillsammans. Kött, klyftpotatis, beasås och sallad. Mums och mys! Sen vad kvällen erbjuder får väl tiden erbjuda.

Bis später!

Fredag morgon!

Eftersom jag inte sitter i skolan nu så antar jag att ni tror att jag har försovit mig, men icke sa nicke. Jag gick upp med tuppen för att plugga lite på morgonen och så kommer jag till provet. Så min dag börjar alltså 10:50. Jag känner mig hyfsat förberedd inför provet men jag får väl se sen hur det går, det visar sig med tiden. Nervös är jag dock inte, vilket är bra. Är jag nervös inför prov går det verkligen åt helvete.

Jag ser ganska tråkigt ut i dag faktikst. Med skjorta, knut i håret och stövlar. Känns lite som att jag ska dra iväg till ett kontor och arbeta med papper. Nåja, ibland känns det bra att se sofistikerad ut. Jag tänkte för ovanlighetens skull slänga upp en bild på hur jag ser ut i dag, tyvärr var det ingen som ville leka kameraman så det blir en konstig bild.

Nej nu ska jag fixa i ordning det sista och sen ska jag sticka till skolan.

Bis später!


Historia kan ibland leda till vansinne!

Hej allesammans! Vilken dag det har varit! Det började med att jag försov mig så jag kom 30 minuter försent till skolan. När jag väl kommer till skolan inser jag det faktum att läraren är sjuk och att lektionen är inställd. Där försvann mitt försök att få läraren att skjuta upp provet till torsdag istället för att ha det på måndag. Jag gick hem efter lunch, hade spänningshuvudvärk och var så trött. När jag kom hem somnade jag direkt i soffan och vaknade upp två timmar senare, något utvilad och redo för historie pluggning. Imorgon har jag nämligen prov på franska-industriella och amerikanska revolutionen. Jag känner mig hyfsad redo faktiskt men kvällen kommer ändå bli lång.

Jag dagdrömmer ganska ofta nuförtiden. Det är faktiskt ganska roligt men ett sjukt bra tidsfördriv. Just nu befinner jag mig helst på en strand iförd bikini och en varm sol som steker och kanske lite ögongodis att snegla på.. Jag längtar framförallt till värmen och solen! Vintern gör huden torr och kläderna är tråkiga. Jag tycker vi kan lämna snön bakom oss och välkommna den först i december, lite senare i år.

Nej nu måste jag verkligen återgå till historian. Måste plugga så mycket som möjligt medans hjärnan är på topp.

Bis später oder morgen!

Vinter onsdag!

Ni som har läst min blogg ett tag, jag hoppas att det finns någon som gör det, ni borde i alla fall veta att jag hatar onsdagar. Inte bara onsdagar utan måndagar och söndagar. Jag vet faktiskt inte jag varför jag ogillar söndagar så jädrans mycket men det gör jag tydligen. Onsdagar är ju ungefär mitt i veckan. Antingen så gråter man över att det är torsdag och fredag kvar till helg eller så inser man att redan gått halv skol/jobb-veckan. Jag väljer alltid det först nämnda. Pessimist är mitt mellan namn.

Nåja, nu ska jag självklart inte var dryg och bitter med tanke på att jag faktiskt inte suttit instängd i en skola idag utan vi har varit på museum. Jag tycker (inte) om museum med klassen. Jag brukar uppskatta museum men när man gör det med skolan känns det så pressat och det är inte på frivilja. Dock var det väldigt fina fotografier, vi såg en fotoutställning på Moderna museumet. Fotografen hette, Andreas Gursky har jag för mig. Han kom från Düsseldorf för att anmärka!!

Just nu har jag tagit en fem minutare från plugget. Men det är dax att återvända. Jag måste sätta historie och samhällskunskapsprovet!

Med en härlig och lycklig bild säger jag. Guten Nacht und bis morgen

Montag!

Hej allesammans!

Fy, jag hatar verkligen måndagar. Idag är en extra seg och dryg måndag. Idag fick jag reda på en sak som jag helst av allt inte skulle viljat veta. Jag har en sån jävla tyngd på mina axlar just nu. Nu ska jag sätta igång med historian igen. Jag har nämligen pluggat historia hela dagen, snart kommer jag nog att kräkas på det. Nå väl, jag har i alla fall hunnit med att baka kokostoppar som jag kan mumsa på under kvällens lopp. Det kommer att bli sjukt gott!

Nej nu är det dags för historia. Bis später oder morgen!

Skön söndag!

Nu sitter jag för fullt med pennan i handen och boken i den andra. Eller inte.. Jag borde däremot göra det. Plugga flitigt rättare sagt. Det kommer, efter middagen. Jag har ju fakiskt läst ut kapitlett så det är bara frågorna kvar (jobbar med revolutionerna). Ikväll är det bara plugg som gäller, absolut inget annat. Skönt att kunna fokuser på något och veta att det lönar sig. Jag är nämligen en sån person som gärna pluggar långt före provet är, i det här fallet är provet på fredag. Ibland händer det att jag pluggar två veckor innan ett prov, nördigt? Nej det tycker jag egentligen inte, jag tycker det är organiserat och bra.

Imorgon ska jag göra ett försök att ta mig till Edsberg för att lämna mitt CV. Jag tror jag får tvinga med mamma dit, så slipper jag åka kommunalt. Det är ganska drygt efter att ha varit i skolan en hel dag.
Jag önskar jag hade vettigare saker att skriva, det har jag tyvärr inte. Så jag säger:

Bis später!

Lördag!!!!

Fasen vilken seg lördag det har varit idag. Jag har inte uträttat ett skit. Vilket är skönt men samtidigt ångestfyllt eftersom jag måste plugga. Åh, jag hatar skolan ibland.
Jag åkte aldrig till Edsberg i morse, jag var alldeles för trött. Så det ska jag göra i morgon! Väldigt viktigt att jag inte missar det!!

Jag har ingen aning om vad som gäller ikväll. Först är det middag som gäller och sen får jag väl se. Nu är det en dusch, plugg och middag som står först på listan.

Auf Wiedersehn!

Sömnig..

Hej allesammans!

Jag är verkligen helt slut efter den här dagen! Den har gått så sjukt jävla fort. Efter skolan så åkte jag hem för att sen åka iväg och spaa lite med mamma, Emelie och Lisbeth. Det var mysigt och väldigt avkopplande. Sen efter det så åkte vi hem till oss för att äta massa mat och nyss så gick Emelie och Lisbeth hem. Jag funderar på att dra en "slagg". I morgon är det lördag och jag har ingen aning om vad jag ska göra förutom att lämna in mitt CV i Sollentuna.. Så det blir uppgång vid halv sju snåret. Kanske dax att sova? Fast bara kanske..

Bis morgen

John Blund?!

Hej allesammans!

Jag tror fasen att John Blund har slagit sig ner hos mig idag, jag bara sover och sover fast jag verkligen behöver göra historie läxan som är tills imorn... Så nu när jag sovit i ungefär 3 timmar är det nog dax att sätta igång även fast det blev sent. Anledningen till att jag är så fruktansvärt trött idag är för att jag sov ungefär 3 timmar i natt... Jag har ingen aning om hur jag har klarat mig igen dagen, det känns som om min hjärna varit efter och i slowmotion hela dagen. Imorgon har jag mitt sista nationella prov i steg 4. Det ska bli skönt att inte ha några nationella prov på ett bra tag! Imorgon ska jag även iväg och bada med en barndoms kompis och hennes mamma samt min mamma. Vi har hyrt ett ställe som är så sjukt mysig. Antagligen kommer kameran med...

Nej, nu är det hög tid för historie läxan och sedan sömn och ännu mer sömn! Förresten, har jag glömt att nämna att jag är ganska lycklig ?!

Bis morgen!

Kväll..

Jag sitter och tänker väldigt mycket på kvällar, det precis som att det inte finns något annat att göra. Det är så mycket saker som man ska hålla reda på i huvudet, så mycket som man förtränger på dagarna och på kvällarna dyker det upp. Då man kopplar av och släpper kontrollen en stund. Jag får panik för att jag inte kan kontrollera det som händer just nu. Jag kan inte tänka klart eller förstå vad som försig går i mitt liv. Att världen dras undan ens fötter är något som händer alla men jag har ingen aning hur jag ska kunna bygga upp en ny värld. Jag önskar att jag alltid hade mycket att göra, så jag slapp dom här tysta och ensama kvällarna. Att ha någon nära men samtidigt så långt bort...

Jag ska sluta röka. Också. När jag har kännt så här har jag alltid gått ut och rökt och pratat. Nu ska jag inte göra det. Jag får sysselsätta mig med något annat. Jag har ersatt ett obehag med ett beroende. Något som är fruktansvärt tragiskt och sant.

Slut med depressioner, jag håller ju på att bli terrorist inför debatten i morgon. Måste fortsätta. Men först, en macka och en kopp kaffe!

Bis morgen oder später!!



En bild som väcker sjukt roliga minnen!!

Onsdag!

Hej allesammans!

Nu sitter jag här med historie-och samhällskunskaps böckerna framför mig. Kvällen ser ut att bestå av plugg och ännu mer plugg. Det kommer att drickas mängder av kaffe ikväll, det känner jag på mig. Imorgon ska vi ha debatt på samhällskunskapen och jag ska debitera för terroristgruppen Hizbollah. Det känns väldigt främmande fast samtidigt väldigt roligt och spännande. Så jag måste plugga på vad gruppen står för och så vidare... När det kommer till utrikespolitik är jag helt lost.

Nästa vecka så har jag historie provet och veckan efter det så är det samhällskunskapen som gäller. Nåja, nu är det dags att bli terrorist inför i morgon. Önska mig lycka till!

Bis später!

Tisdag och faktiskt laddad inför veckan..

Hej allesammans!

Det är helt galet hur fort den här dagen har gått! Jag är fullkomligt utmattad, man kan ju säga att dagen varit full av överraskningar.. Både bra och dåliga! Jag ska plugga lite historia och samhällskunskap. Imorgon har jag även ett nationellt prov i tyska. Jag är verkligen inte sugen på det, men det är ju ändå inget man kan förbereda sig på.

Nej, nu är jag alldeles för trött för det här.

Bis morgen!

Montag!!

Hej allesammans!

Nu har jag kommit hem från Johannes min brorson. Idag har jag varit i skolan, på en lektion. Försov mig till den första så jag kom först vid 10-tiden till skolan. Måste säga att det kändes ganska segt att bara ha en lektion.
Men eftermiddagen har jag spenderat med mig fina brorson. Han är 8 år och idag var hans första dag som han gick själv till skolan. Det slår mig verkligen hur stor han har blivit. Jag har nämligen inte träffat honom sen i julas.

Jag tycker verkligen om barn och deras ärlighet. Dom är alltid ärliga och säger verkligen vad dom tycker och känner. Sen när dom blir medvetna om verkligheten och får mer livserfarenhet så börjar man bli mindre ärlig eller man börjar i alla fall bry sig mer om vad andra tycker och tänker. På gott och ont så klart. Hos min brorson fick jag även låna en bok av hans mamma som heter Slut fred med dina föräldrar. Den verkar vara så himla bra.Det är psykolog som har skrivit den. Den faller mig verkligen på smaken. Det är ingen direkt roman utan den handlar mer om hur man avslutar oavslutade konflikter med sina föräldrar. Jag har nämligen en del oavslutat med min pappa.

Nu tänkte jag berätta om min helg hos min bror, den har verkligen varit helt underbar. Min brors barn är så underbara. När jag får barn vill jag att mina barn ska vara precis som min brors barn. Dom är så himla fina, snälla och bra. Agnes, hon är 1,5. Finns det någon finare ålder än så? Hon är så snäll och att hon är stormförtjust i mig och att jag är hennes idol gör ju inte saken mindre bra! Sen har vi Hugo. Han är 2 månader så han säger ju för säg inte så mycket. Han är ganska lugn och sjukt söt. Sist men inte minst har vi Johannes som nyss har fyllt 8. Han är så klok och har så bra saker att säga. Jag blir så förvånad varje gång han pratar för han har alltid så bra saker att säga.

Oj, vilket långt inlägg det blev nu! Jag kan offra lite söta bilder från i helgen och sen säger jag godnatt.

Bis morgen!


RSS 2.0