En uppdatering från mig!

Hej allesammans! Nu sitter jag i Piteå hos min bror och hans flickvän och deras nyfödda bebis. Bebisen heter Julius och är 11 dagar gammal. Så jävla söt. Nåväl, jag blir kvar i Piteå i ca 2 veckor, mer eller mindre.. Jag ska jobba ungefär hela tiden, det är i alla fall vad jag tror och hoppas på. Måste ha pengar!

Nu sitter jag i alla fall och ska strax äta glass med maränger, bananer och chokladsås samtidigt som jag ska avnjuta min bok, "män som hatar kvinnor" och även snegla lite på Morden i Midsomer. Detta är sommar!! Det ända som saknas är en kille brevid mig. Haha!

Vi hörs senare!!


Tillbaka i Sverige

Hej allesammans! Jag är tillbaka till Sverige nu! Jag och Johanna har haft det så sjukt roligt i Düsseldorf! Jag ska försöka komma ihåg allt i ordning, men det kan bli lite rörigt efter att jag har bränt en del hjärnceller.

Vi har sovit, solat och festat. I kortfattad mening är det vad vi har gjort under dagarna i Tyskland! Det har varit förbannat roligt men nu är jag hemma igen. Vilket också är sjukt skönt man uppskattar hemmet mer och mer när man är borta. Dessutom är det sjukt skönt att det är så varmt, nu är det bara dags att steka ute!!!

Jag laddar upp lite bilder och jag antar att dom kommer att tala för sig själva!!





Trött och sliten, men framför allt röksugen

Nu har jag gjort i ordning det sista, det känns dock som att jag har glömt typ 40 olika saker men det ordnar sig nog, hoppas jag. Nu ska jag i alla fall äta lite chokladtårta och sen ska jag sticka till bussen mot Johanna. Imorn åker vi för fan till Tyskland!! Jag kommer antagligen inte skriva något så vi hörs om 6 dagar, då jag är tillbaka i Sverige!

Auf Wiedersehn

Härliga tider!

Jag har ett fånigt leende på mina läppar idag och jag älskar det!

Om jag bara hade någon..

Har precis packat klart väskan inför Tyskland, det är bara en del små saker som ner också. Men det tar jag i sista sekund. När jag packade min fina, svarta, tråkiga resväska slog det mig att jag har ingen som kommer sakna mig när jag är borta.. Klart jag har mamma, hon saknar mig så fort jag går utanför dörren så det gills inte men jag har ingen som kommer sakna mig. Någon som längtar tills jag är i hans famn igen eller längtar efter mina kyssar. Nej jag har ingen.

Fy fan vad deprimerande. Nu får jag skärpa mig, jag ska istället leva livet som singel.. vilket jag antagligen kommer vara resten av mitt liv. Nej, jag får rycka upp mig! Jag slipper i alla fall alla jobbiga tankar, slipper vara svartsjuk, jobbiga situationer när man inte kan förklara sig och så slipper jag den eviga oron om han skulle träffa någon annan.

Slutsats:
Singel livet är mindre komplicerat men definitivt ensamt.


Onsdag!

Aldrig mer att jag sätter på mig joggingskorna två dagar i radar! Jag kan inte gå ordentligt, varken uppför eller neråt.. och knappast på raksträckor. Jag ser ut som en gammaltant eller en hiphopare som har bajsat på sig. Nåja, jag är trots allt en blandning av dem båda. Förutom att ha plågat mig själv under en joggingrunda så har jag varit i Täby Centrum för att köpa hårfärg, vilket jag inte gjorde. Jag köpte underkläder och en t-shirt istället.

Nu ligger jag här och våndas över denna förbannade träningsvärk som jag har och är dödstrött.. Ska sova en stund innan jag möter Ella i centrum!

Auf wiedersehn

Trevlig kväll!

Hej allesammans! Hur har ni det på ert sommarlov? Mitt är faktiskt jätte bra, synd att vädret är så dåligt bara.

Ella gick för en stund sen, vi kollade på Wedding Crashers och åt godis. Det finns inte så mycket annat att göra i det här hemska vädret! Igår kväll var jag hemma hos Nelly med Malin och Erica. Det var jätte trevligt! Gud så jag älskar sommarlov säger jag bara. Nu är det bara 5 dagar kvar sen åker jag till Tyskland. Det ska bli riktigt roligt faktiskt! Åker ju med Johanna och Emma.

Jag har suttit och funderat över en del saker under kvällens gång. Dels över hur folk tar mig för givet när man ställer upp ger sig in i något till hundra procent utan att ens få en bråkdel tillbaka. Det gör mig förbannad och jag känner mig så jävla sviken. Jag har fina vänner, vänner som betyder något och som jag ställer upp för och som jag vet ställer upp för mig när det gäller. Jag behöver inte vänner som tar mig för givet eller som inte alls ställer upp för mig. Om jag skulle ha sånna vänner så skulle jag hellre vilja vara ensam.

Nu ska jag i alla fall äta lite godis och kolla på Scrubs, så vi hörs imorgon.


Usch och fy!

Fy vilket hemskt väder det är idag. Tack och lov att man har jobbat! Det har gjort så att dagen har gått fort! Snar kommer Erica hit och planen är filmkväll med godis, chips och dip! Det ska bli skönt, för att det är precis det jag behöver just nu..

I morgon ska jag hjälpa min syster att rensa hennes garderob och sånt.. Lite segt, men förhoppningsvis kommer man hem med ett par skor eller två.. Om en vecka kommer jag i alla fall vara i Tyskland, där prognosen är lite bättre än här.. Det är i alla fall sol där!

Nu så ska jag fixa dippen för Erica dyker upp när som helst.

Bis morgen!

Dags att jobba..

Hej alla, nu är dags för mig att jobba! Jobbar mellan 13:30 och 17:00 så det är inte så många timmar.. Ni kan ju hälsa på mig på Burberry i NK-huset för att det är där jag kommer vara.

Igår var först på middag hemma hos Malin med Erica och Madde och sen så åkte jag hem till Christer och kollade på film, var väl hemma vid halv 3 tiden..

Nej nu måste jag gå till bussen!

Hörs sen

Imorgon!

Hej alla! Tänk att i morgon så slutar jag 1:an.. Jag kan verkligen inte förstå det. Det här året har verkligen bara runnit iväg och jag har fått uppleva så otroligt många saker. Jag skulle inte vilja få något ogjort!! Idag är det i alla fall min födelsedag så snart så kommer mormor och morfar hit och så. Det ska bli mysigt och i morgon är det skolavslutning. Börjar kvart över 9 och slutar vid 11 någon gång. Det är faktiskt helt okej. Fick VG i samhällskunskap och jag är så glad. Det betyder att det lägsta betygen jag har i något ämne är just VG. Känns så skönt att jag klarat mig igenom alla kurser med bra betyg! Jag är nöjd!
 
Skönt att solen börjar krypa igenom nu, för imorse var det ju verkligen hemskt väder ute. Så länge som jag minns har det aldrig(!) regnat på min födelsedag. Men nu spricker det i alla fall upp! Mamma bakade också världens godaste Schwarzwald-tårta till mig. Den är sååå god.

Nåja, ska börja göra kaffe. Mormor kommer nog vilken sekund som helst!


Jag har en ny favorit


Så här såg jag ut i lördags förresten!

Två dagar kvar tills sommarlov

Hej allesammans. Nu är det bara 2 dagar kvar tills sommarlov och jag har aldrig längtat mer! Jag är så skoltrött!! I morgon fyller jag också år... Vilket känns en aning konstigt för att jag har inte alls pirret i magen som man hade när man var liten.. Dock var det ett par år sedan man hade det pirret. Jag hade i princip glömt bort min födelesedag, höll på att boka upp mig i morgon. Kanske dags att ta ett djupt andetag och slappna av om man håller på att glömma bort sig själv..

Nåja, på fredag så har jag inga planer och på lördag ska jag jobba från 13-17 på burberry.. Dom ringde in extra personal, blev helt lycklig över det. Kanske man har en fot inne så man får extra jobb till hösten?!

Nu ska jag i alla fall slappa framför tvn, för jag behöver inte göra något! Och jag kommer inte behöva göra något på 3 månader snart!!!

Auf Wiedersehn

Ingen rubrik

Det värsta med den sista skolveckan är att man inte gör ett skit. All tid i skolan känns som utfyllnad. Vi lär oss inget nytt och dagarna känns så sega. Fast trotsallt är det ju bara 4 dagar kvar och sen sommar lov och om 12 dagar åker jag till Tyskland!! Sen har jag fått veta att jag ska jobba också, så jag ska spendera 2 veckor i Piteå.. Lite tråkigt att det är så långt borta men det ska bli riktigt gött med pengar sen i alla fall.

I helgen så var jag ju på 18 års festen och på Christer mottagning. Helgen har faktiskt varit rolig, jag älskar verkligen lyckade helger. Hela sommarn kommer att vara som en stor lyckad helg.

Nu ska jag kolla tv och sen städa lite. Inga läxor som tur är!!

Fortfarande brist på rubriker

Nu sitter jag här,stressad som en svin för bussen går om 10 minuter och ändå väljer jag att blogga. Idiotiskt. Igår tog Christer studenten! Min fina vän, jag var på hans mottagning och så. Sen när jag kom hem spelade jag tv-spel till 2.. Nördigt.. men kul!!

Nu ska jag sticka på 18års partaj. Hörs senare, hoppas att det bli bilder!

Idag är det nästan som fredag!

Hej allesammans!
Idag känns det som fredag fast det är torsdag, kan bero på att jag är ledig imorn! Så jävla skönt. Synd att vädret är åt helvete bara. Nu ska jag sticka iväg till donken för middag med Rebecca och Maria sen får jag se vart kvällen landar!

Hörs sen, nu måste jag gör mig i ordning!

Brist på rubriker

Hej allesammans! Just nu sitter jag och kämpar mig igen samhällskunskapen.. I morgon ska jag redovisa muntligt om EU:s handlingsplan i kampen mot terrorismen. Just nu går det jätte trögt, har pluggat i ett streck sen 8 så jag tänkte ta en paus. Fast inte så lång dock, jag är nämligen långt ifrån klar. Hur har eran dag varit i detta förjävliga väder? Jag tycker verkligen att det är skit tråkigt. Det var ju så underbart i måndags och tydligen ska det bli värre till helgen.. Men det blir nog en bra helg trots allt. Nu är det dags att återgå till plugget!!

TYSKLAND NÄSTA!

JAG STICKER TILL TYSKLAND! DEN 20-25 JUNI!! Nu är det sommar när vi åker!

Underbara tisdag!

Vilken förjävla lång tisdag det har varit idag! Men den känns så jävla bra! Förhoppningsvis bokar jag min tysklands resa idag.. Då åker jag den 20-27! Åh vad jag längtar! Hoppas det går, jag hoppas verkligen!! Nåja, nu ska jag sätta igång och plugga tyska! Förresten fick jag VG på matte nationella, grymt va? Sen så skrev jag historia provet, gick helt okej faktiskt!!

Nej, nu är det plugg som gäller! Bis später

Måndag!

Hej allesammans!

Vilken chill måndag det har varit idag. Har varit i stan idag med ungefär resten av skolan, har varit roddtävling. Det gjorde mig inget att vi inte var i skolan. Det fina vädret tackar ju ingen nej till direkt. Dock har jag verkligen bränt mig.. Hoppas det går över tills imorgon. Nåja, nu ska jag försöka plugga lite mer och sen sova. Har tyska och historia prov imorgon. Önska mig lycka till!

Tänkte lägga upp lite bilder från grillningen i lördags..






RSS 2.0