Vem avgör vem som är vacker?

Det spelar ingen roll vad för slags musik man lyssnar på eller vad för sorts film man tittar på. Faktum är att alla de kvinnor som är de flesta videor är smala, långa, storbystade och ofta onaturliga kroppar. Detta gäller speciellt inom musikfilmer.

Dessa människor som avgör eller bestämmer vilka sorts människor som ska få vara med förstår nog inte att de hjälper samhället att säga att det är endast dessa kvinnor som är vackra, snygga och sexiga. Producenterna kommer antagligen med en massa ursäkter men det är så att det är dom, de mäktiga människorna inom mediabranschen. Som har störst inflytande på kvinnor, tjejer, män och killar. De lägger ett ideal som en "normal" människa aldrig kommer att kunna uppnå. De flesta människor på jorden har ett jobb, en familj och ett liv. Ett liv som ofta inte innehåller att man ska vara storbystad, smal, lång och ha en "perfekt" kropp. I alla fall inte den perfekta kroppen som det komersiella samhället anser att man ska ha.

Titta bara på Eric Prydz video, call on me. Där har vi ett prakt exempel på det idealen som många kvinnor strävar efter. Det gäller även 50 cent. Titta på dessa kvinnor. Jag känner ingen som liknar dom.

Tjejer pratar om vältränade kroppar, bruna ögon och blont hår och stora.. ja ni vet. Killar pratar och fasta rumpor, smala midjor och stora bröst och om rakade.. ja, det vet ni också.

Fan ta dom människor som tagit ifrån oss människor rätten att vara vacker precis som man är. Att man alltid ska försöka vara någon annan. Varför kan inte idealet vara att man ska vara vacker precis som man är. Skippa size 0, det finns inget size 0! Vi är naturliga, vackra människor. Vem har tagit sig rätten att avgöra vem som är vacker?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0